VECKANS HOROSKOP...

...som jag faktiskt hoppas inte stämmer denna vecka!!

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Den här veckan ser du ut att ha ett mycket gott humör. Du är kanske lite väl lycklig och uppe i det blå och det kan få dig att bortse från saker som egentligen kräver din uppmärksamhet. Var noga med allt som rör pengar under den här tiden. Socialt är du på topp den här veckan. Din energi smittar av sig och många söker ditt sällskap.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Den här veckan får du tid och möjlighet att avgöra vad som är viktigt i ditt liv och vad som du kan och bör lägga bakom dig. Många omkring dig kommer att ha åsikter om dina beslut i den här frågan och det kan vara svårt att skilja de goda råden från de dåliga. Tänk bara på att det är du själv som måste trivas med de beslut du tar och låt inte andras inflytande över ditt liv bli för stort.
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Kommunikationsmissar verkar stå som spön i backen under den tidiga veckan. Särskilt familjemedlemmar verkar helt missförstå dig och det här kan leda till en del smågnabb. Om du anstränger dig för att vara så tydlig som möjligt (du kan tycka att du till och med är övertydlig) så kan detta i viss mån undvikas.
Väduren (21/3- 19/4)

Ta inte något för givet denna vecka. Bli inte förvånad om något som du har planerat rinner ut i sanden. Dina vänners löften är heller inget att lita på för tillfället, det verkar som om de gör så för att irritera dig, men det beror antagligen bara på ren tankspriddhet. Du får i alla fall mycket gjort inom arbete och skola, men humöret blir inte särskilt mycket bättre för det.
Oxen (20/4- 20/5)

Den här tiden verkar det som om du vill vara lite rebellisk. När någon säger till dig att göra en sak så blir det som att du absolut inte kan lyda - bara för sakens skull. Det här kan få förhållanden med vänner och arbetskamrater att gnissla lite men det går snabbt över när du känner att du har fått vara trotsig ett litet tag.
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Det är oftast bra att säga sin mening men ibland kan du bli lite för tydlig. Tidigt under veckan finns det risk att en sådan situation uppkommer och då gäller det att du tänker lite extra på vad du säger för att din önskan att egentligen bara hjälpa till inte skall låta som ren och ram kritik. Försök att hålla i pengarna under slutet av veckan. En vara som du vill ha ser du ut att kunna få betydligt billigare om du bara väntar lite.
Kräftan (21/6 - 22/7)

Det sker inte så mycket i kärlekens tecken den här veckan. Du som är i ett längre förhållande tycker nog att det här är minst sagt tråkigt. När du tänker tillbaka på den första roliga och intressanta tiden i förhållandet kan du undra hur det kunde bli så här. Detta är bara en tillfällig svacka som tur är och du kan själv hjälpa ert förhållande ur den genom att själv komma på någon ny aktivitet som du och din partner aldrig har provat på förut.
Lejonet (23/7 - 22/8)

Det blir en rätt så händelselös vecka för dig. Allt är mer eller mindre som vanligt. Kanske inte så roligt eller spännande, men du kan inte hjälpa att tycka att det är rätt så skönt ändå. I mitten av veckan verkar det som om du spenderar lite mer pengar än vad din ekonomi tillåter, men det inget allvarligt – i alla fall inget som du går och oroar dig över.
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Dina mål ser ut att kunna nås den här veckan om du anstränger dig lite extra. Tänk bara på att inte gå för hårt fram i din omgivning i denna strävan. Personer kring dig verkar gå igenom en lite tuff period och det minsta de behöver just nu är någon som försöker bestämma över dem utan någon tanke på deras situation.
Vågen (23/9 - 22/10)

Dina kommunikationsfärdigheter är dig verkligen till hjälp den här veckan. Du kan undvika en knipa på jobbet genom att använda dem på rätt sätt. Annars så är det en tämligen lugn vecka, både när det gäller din arbetsplats och dina relationer med dina vänner. På kärleksfronten sker det heller inte några förändringar.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Ett problem som du har haft en tid kan den här veckan äntligen få sin lösning. En vän eller släkting har nämligen ett riktigt bra råd att ge dig om du bara lyssnar. Detta är någon som du aldrig trodde skulle kunna ge någon hjälp på det här området men i det här fallet är den upplysningen som du får verkligen guld värd. I slutet på veckan får du chans att riktigt slappna av och få mycket vila, något som du verkligen är i behov av.
Skytten (22/11 - 21/12)

Du känner dig en smula inåtvänd för tillfället. Andra kan se det som ett tecken på att du är deprimerad, men det är inte alls fallet – du har bara mycket att tänka på och behöver fundera ut några saker innan du kan återgå till att bli ditt gamla vanliga jag igen. Lite senare under veckan har du fått det mesta av tankearbetet gjort och du har lust att ägna åtminstone en dag med någon av dina vänner.

0 kommentarer