HOROSKOP!

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Kommunikationsmissar verkar stå som spön i backen under den tidiga veckan. Särskilt familjemedlemmar verkar helt missförstå dig och det här kan leda till en del smågnabb. Om du anstränger dig för att vara så tydlig som möjligt (du kan tycka att du till och med är övertydlig) så kan detta i viss mån undvikas.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Bli inte förvånad om du märker att personer observerar dig noga under denna vecka. Detta verkar bero på att du gör det mesta rätt för tillfället och att de är intresserade av hur du egentligen gör för att lyckas. Nu har du också chansen att imponera på dem du ser upp till. Kanske finns det någon chef som det lönar sig extra mycket att ligga bra till hos. Lägg din ansträngning där, det kommer att löna sig ordentligt i framtiden.

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Din erfarenhet inom ett område är dig till god hjälp under veckans första del. Du får tillfälle att briljera och en härlig känsla håller i sig hela helgen. Om du inte har ett förhållande så kan du utnyttja ditt nyvunna självförtroende till att hitta en ny partner, men då krävs också att du rör dig bland folk och inte bara sitter hemma.
Väduren (21/3- 19/4)

Av någon anledning så känner du dig fylld av energi den här veckan. Kanske har du sovit bättre än vanligt eller ätit nyttigare, du känner i alla fall dig mer uthållig på alla plan. Du kan utnyttja det här till att komma framåt på alla dina intresseområden och ta tag i sådant som du har haft liggande länge. Nog har du något jobbigt som du har skjutit framför dig, nu är rätta tiden för att ta hand om det. Du anar inte vad skönt det kommer att kännas efteråt.
Oxen (20/4- 20/5)

Ett litet gräl med någon som du har ett projekt ihop med kan få början på veckan att kännas en aning jobbig. Förmodligen är det bäst om du ger personen i fråga lite utrymme och sedan tar upp ämnet igen när känslorna har dämpats en smula. Resten av veckan blir betydligt positivare särskilt om du har någon festlighet planerad till helgen. Den ser ut att blir riktigt lyckad.
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

En sak som du lägger ögonen på kan plötsligt få dig att tänka på en gammal vän eller familjmedlem som du inte har kontaktat på länge. Detta är en bra tid för att åter knyta vänskapsbanden. Ta dig i kragen och lyft telefonluren. Du kommer antagligen att bli positivt överraskad över hur mycket ni fortfarande har gemensamt och hur kul ni faktiskt kan ha tillsammans.
Kräftan (21/6 - 22/7)

En liten förändring som gäller ditt hem kan göra underverk för ditt humör. Nu är det dags att ta tag i projektet om den där inredningsdetaljen som du har skjutit framför dig. Du kanske ändå får vänta tills slutet av veckan med detta eftersom du i början av veckan kan känna av en förkylning och saknar därför rätta geisten. Undvik att hamna i diskussioner under den här veckan, det är slöseri med tid – du ser ändå inte ut att få din vilja igenom.
Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckan börjar bra utan några särskilda händelser, men under veckans andra hälft så kan en liten krämpa som du trodde hade försvunnit återigen göra sig påmind. Du är så trött på att du aldrig tycks bli av med den och det här kan få dig att tappa fokus från andra positiva händelser under veckan. Du som söker efter en ny partner har ypperliga chanser att förverkliga din dröm. Tänk bara på att försöka hålla dig positiv och inte klaga för mycket över dina egna besvär under dessa möten.
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Din energi och ditt humör är på topp på denna vecka. Det får en skön känsla att infinna sig och den håller i sig i princip hela veckan. Se bara upp så din impulsivitet och sprallighet inte leder till några förhastade beslut. Ett avtal av ekonomisk karaktär ser ut att bli mindre lyckat om du inte får den betänketid som du behöver.
Vågen (23/9 - 22/10)

Försök att gå till sängs tidigt de närmaste dagarna. Du kommer att känna skillnaden i energinivå och du får förnyad kraft till att lösa de små problem som du har framför dig. Detta gäller särskilt för dig som har utmaningar i jobbet eller skolan den närmaste tiden. För att få den skönhetssömn du behöver så är det ingen dum idé att planera in ett extra träningspass.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Den här veckan ser ut att vara fylld av nöjen, ofta från oväntade håll. Kanske är det en vän eller din partner om du är i ett förhållande som kommer med förslag på en ny och spännande aktivitet. Förbindelsen mellan din hjärna och din mun verkar inte vara helt gjuten för tillfället. Det finns stor risk för att du säger sådant som du inte menar eller som andra helt enkelt missförstår. Tänk igenom det du skall säga en extra gång för att minimera den här risken.
Skytten (22/11 - 21/12)

Den här veckan ser du att vara mycket attraktiv. Du vet inte riktigt vad det är men av någon anledning så verkar personer som tidigare inte lagt märke till dig nu se alla dina kvaliteter. Kanske beror det på att du den här veckan känner dig helt avslappnad och lugn. Hur som helst så blir det i och med detta
en mycket bra vecka för dig.
0 kommentarer