VECKANS HOROSKOP!!!!!

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Ditt självförtroende är inte på topp under veckan och det verkar smitta av sig på det som du just nu tar dig för. Allt är inte så svårt som det ser ut, det är bara du som ser på det med lite extra mörka glasögon för tillfället. Lite positivt tänkande skulle göra underverk för dig och få dina aktiviteter att bli så mycket enklare att hantera. Avsätt lite tid åt att verkligen lyfta fram det positiva i allt omkring dig så kommer ditt liv denna vecka att bli så mycket bättre.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Du verkar vara på rätt plats vid rätt tillfälle den här veckan. Äntligen kan du tycka eftersom du tycker att du annars har haft lite otur på sistone. Men den här veckan verkar du i alla fall ha turen med dig på ett område, nämligen när det gäller kärlek. Du ser ut att träffa någon på ett mycket oväntat ställe och intresset från den du träffar går inte att ta miste på. Kanske är du inte riktigt lika intresserad – i alla fall inte till en början, men du har du åtminstone valmöjligheten.
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du bär på en lust att lämna den gråa vardagen och bara resa iväg. Om du inte redan har en resa planerad så kan det vara läge att boka in en, om så bara en dagstur. Det kommer att göra dig gott och din energi kommer att stiga märkbart. Är du inte i ett förhållande så fråga om en vän vill vara reskamrat. En flirt är i så fall möjlig på destinationsadressen.
Väduren (21/3- 19/4)

En händelse från en tid tillbaka ligger fortfarande och gnager. Det ser ut som om det kan vara något gammalt kärleksbekymmer som tynger dig. Om det rör ditt förhållande och du inte har tagit upp det med din partner än så är det nog lika bra att göra det nu. Du vinner inget på att gå omkring och vara sur och har antagligen svårt att lösa problemet på egen hand.
Oxen (20/4- 20/5)

Alla ingredienser för att du skall må bra finns under denna vecka. Relationerna till vänner och familj stärks och du njuter för första gången på länge av att umgås med dem. När det gäller kärlek upptäcker du att du har valmöjligheter och det är inte något som du precis mår dåligt av. Det enda som är lite negativt med veckan är att du ser ut att spendera mer pengar än vanligt och din ekonomi kan därför bli något ansträngd.
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Du tycker att någon går över gränsen den här veckan. Det kan röra sig om en vän eller arbetskollega som inte riktigt har någon förståelse för dina känslor. Det verkar tyvärr inte bli bättre av att du förklarar hur du uppfattar situationen för personen heller. Som tur är så finns det andra vänner som förstår dig och kan stötta dig.
Kräftan (21/6 - 22/7)

Energin kan tyvärr saknas denna vecka. Var noga med att ge dig tid till att återhämta dig och var väldigt selektiv med vilka uppgifter du tar på dig. Till helgen har din energi fyllts på en aning och ditt humör lyfts också tillsammans med detta. Du och en vän ser ut att ha en trevlig dag i slutet av veckan. Det ser ut som du spenderar en del pengar (lite mer än du tänkte) under denna aktivitet.
Lejonet (23/7 - 22/8)

Du måste ta dig tid att ta itu med ett problem som har hängt över dig ett tag nu. Det verkar vara av ekonomisk art, men som tur är har du nu resurserna att lösa det. Helgen passar mycket bra för att prova nya saker. Kanske finns det en restaurang som du velat gå till länge men som du ännu inte har fått chansen att testa. Var kreativ och du kommer inte att bli besviken på resultatet.
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Den här veckan ser ut att kunna bli riktigt bra förutsatt att du tar tag i ett problem som du länge skjutit framför dig. Din ekonomi ser ut att både kortsiktigt och långsiktigt kunna förbättras avsevärt om du lägger ned lite tid på att gå igenom de avtal och förbindelser du har. Du blir antagligen positivt överraskad över vad du kan spara.
Vågen (23/9 - 22/10)

Ett möte som du har väntat på länge kommer äntligen att äga rum den här veckan. Det kommer att kännas minst sagt pirrigt men resultatet av mötet kommer med stor sannolikhet att bli mer eller mindre som du önskar. En del kompromisser är nödvändiga men du drar ändå det längsta strået. På grund av detta möte så måste du avstå från en del andra aktiviteter och det gillas inte av alla i din omgivning.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Det blir en rätt så händelselös vecka för dig. Allt är mer eller mindre som vanligt. Kanske inte så roligt eller spännande, men du kan inte hjälpa att tycka att det är rätt så skönt ändå. I mitten av veckan verkar det som om du spenderar lite mer pengar än vad din ekonomi tillåter, men det inget allvarligt – i alla fall inget som du går och oroar dig över.
Skytten (22/11 - 21/12)

Den här veckan ser du att vara mycket attraktiv. Du vet inte riktigt vad det är men av någon anledning så verkar personer som tidigare inte lagt märke till dig nu se alla dina kvaliteter. Kanske beror det på att du den här veckan känner dig helt avslappnad och lugn. Hur som helst så blir det i och med detta en mycket bra vecka för dig.



0 kommentarer