VECKANS HOROSKOP

Stenbocken (22/12 - 19/1)

En seg vecka verkar det bli. Du har inte riktigt den energi som krävs för att ta tag i uppgifter som har blivit liggande. För att få upp din energi behövs mycket vila, helst redan under veckans första dagar. Då kan du få en riktigt trevlig helg, speciellt om du umgås med dina vänner.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckan kan bjuda på en riktig känslostorm. Händelser som i sig inte är så viktiga påverkar dig mer än annars och kan leda till att du brusar upp mot både familjemedlemmar och vänner. Var noga med att inte belasta dig själv för de här urladdningarna – alla har rätt att må lite dåligt ibland.
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du ser ut att stå inför en del förändringar den här veckan. Det är egentligen inte några saker som är nya för dig, men konsekvenserna av dem har inte varit helt tydliga. Du har gott om energi att ta dig an de nya utmaningarna och kan se att mycket gott faktiskt kan komma utav detta i framtiden.
Väduren (21/3- 19/4)

Tidigt under veckan kan du verkligen vara sugen på något gott och onyttigt i matväg men du vet med dig att du inte borde göra detta inköp. Tyvärr verkar det som om frestelsen blir för stor för att du skall motstå den. Helgen verkar vara en superb tid för att göra en mindre resa eller utflykt. Det verkar också som du kan spara en och annan krona på att göra resan nu istället för att skjuta upp den.
Oxen (20/4- 20/5)

Din erfarenhet inom ett område är dig till god hjälp under veckans första del. Du får tillfälle att briljera och en härlig känsla håller i sig hela helgen. Om du inte har ett förhållande så kan du utnyttja ditt nyvunna självförtroende till att hitta en ny partner, men då krävs också att du rör dig bland folk och inte bara sitter hemma.
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Det verkar som om något behöver flyttas på den här veckan. Det kanske är ett avtal som måste skrivas om och i så fall kommer det att påverka din ekonomi, men det behöver inte vara negativt. På kärleksfronten är det tyvärr något av ett regnoväder för tillfället. Om du är i ett förhållande ser du ut att vara ordentligt trött på din partner för tillfället och det kan leda till en del gnabb. Om du är singel så är istället problemet att du inte hittar någon tillräckligt intressant, inget verkar passa den här tiden.
Kräftan (21/6 - 22/7)

Din energi och ditt humör är på topp på denna vecka. Det får en skön känsla att infinna sig och den håller i sig i princip hela veckan. Se bara upp så din impulsivitet och sprallighet inte leder till några förhastade beslut. Ett avtal av ekonomisk karaktär ser ut att bli mindre lyckat om du inte får den betänketid som du behöver.
Lejonet (23/7 - 22/8)

Du känner verkligen för att göra stora förändringar den här veckan, men frågan är om det inte vore bäst att göra en liten förändring först och se hur det går? Om du ändå bestämmer dig för att göra den stora förändringen – bered dig då på att vissa vänner har ett och annat att säga om detta och inte alls är så entusiastiska över detta som du är.
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Det ser ut som om dina dagliga rutiner förändras under den här veckan och det kan bli en liten omställning innan allt sitter. Ta det därför lugnt i början på veckan med så många avslappnande aktiviteter som möjligt. Lite senare på veckan bör du vara redo för nya utmaningar och din energi verkar på sin normala nivå igen.
Vågen (23/9 - 22/10)

Den här veckan ser ut att kunna bli riktigt bra förutsatt att du tar tag i ett problem som du länge skjutit framför dig. Din ekonomi ser ut att både kortsiktigt och långsiktigt kunna förbättras avsevärt om du lägger ned lite tid på att gå igenom de avtal och förbindelser du har. Du blir antagligen positivt överraskad över vad du kan spara.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Ett sökande efter något verkar prägla den här veckan. Kanske är det något som du har tappat bort, men det kan också röra sig om ett sökande efter en känsla eller efter romantik som du tycker att du har saknat på den sista tiden. Det ser ut som om ditt sökande blir framgångsrikt på de ställen där du minst anar det. Ett tips är därför att utöka ditt sökområde så att det omfattar platser där du tidigare inte varit så lyckosam.
Skytten (22/11 - 21/12)

Veckan fram till fredag bjuder inte på några överraskningar. De inköp du planerar till helgen kan orsaka huvudbry. Du får helt enkelt svårt att välja mellan ett par saker. Ta med dig en vän som kan stödja dig i ditt val. Eventuella fester och roliga tillställningar bör du planera in på helgen då du på veckodagarna inte riktigt har nog med energi att roa dig.
0 kommentarer