Imorgon då gäller det

Kolla vad jag fick av mamma!!
Känner mig som ett barn igen.
Så orkar man.

Slutprov om en vecka, typ. Pluggar samma jäkla grejj i flera timmar.
Hur orkar jag? Jo.....hemligheten är energi dryck. (tobbes fel. Han lärde mig tycka om det)
Nu vet ni vad jag kommer bli hög på varje dag 1 och ½ vecka frammåt.
2 energi drycker och 2 koppar kaffe. Känner på mig att detta kommer sluta illa eller bra.
ALLT BEROR PÅ DET JÄKLA PROOOVET
Horoskop!

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Känslor verkar förstärkas av stjärnornas inflytande för tillfället. Det kan både vara negativt och positivt beroende på hur veckan utvecklar sig för övrigt. Om du är lite nere så kan räkna med att det känns än lite tyngre, men om du andra sidan är på gott humör så kan veckan bli den bästa på mycket länge. Du kan påverka detta något genom att försöka ägna veckan åt det du verkligen roas av och inte begrava dig i för mycket jobb och för många måsten.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Du kan lätt fastna i dagdrömmeri den här veckan. Du känner dig helt enkelt inte motiverad att ta tag i arbete och studier den här tiden. Ta några dagar och ta det lugnt men försök sedan att i alla fall påbörja de uppgifter som du har på dig. Då kommer du känna att veckan inte har varit helt bortkastad.
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Det är en speciell person som du gärna vill umgås extra mycket med för tillfället och det ser faktiskt ut som du får chansen att göra det om du bara lägger om din planering något. Detta gör du mer än gärna, även om du kanske får några kommentarer från andra som nu känner sig åsidosatta. Din shoppinglust är på en ovanligt hög nivå just nu, och det kan bli kostsamt om du inte tänker dig för innan du handlar.
Väduren (21/3- 19/4)

Du kommer under denna vecka få minst en trevlig kväll ute med en vän eller din partner. Om det inte är du som tar initiativet så kan du nog förvänta dig ett telefonsamtal om detta under veckans första del. Under denna kväll ser det ut som om du kommer att få veta något nytt om den du är ute med. Du kan också få ge råd angående en liten knipa. Det gör du mer än gärna, du tycker bara att det är roligt att få hjälpa till.
Oxen (20/4- 20/5)

Om du hade förhoppningar om en flirt den här veckan så blir du nog tyvärr besviken. Även om din energi är hög så verkar det inte som om du har turen att vara på rätt plats vid rätt tillfälle, du hittar i alla fall inget som är av intresse. Men du kan ändå glädjas åt en riktigt kul kväll med dina vänner under helgen om du är på humör.
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Du har svårt att bli kontrollerad just nu. Det spelar inte någon roll vem det är, din chef, någon av dina föräldrar, eller kanske din partner så tycker du att det är lika jobbigt. Försök att hålla tillbaka frestelsen att bita tillbaka hårt när det händer. Denna period kommer att passera och du kommer känna dig som vanligt inom kort.
Kräftan (21/6 - 22/7)

Den dag du har mest tur i veckan är torsdag men räkna inte med några storvinster på lotteriet, riktigt så stor tar har du inte. Men veckan blir i stort trevlig ändå, relationerna med familj och vänner bör prioriteras framför arbete. Du saknar ändå den riktiga motivationen för att ta tag i tunga uppgifter.
Lejonet (23/7 - 22/8)

Du känner dig social för tillfället och har lätt att göra nya bekantskaper och få nya vänner. Synd bara att de som du brukar umgås med verkar ha fullt upp på sitt håll och inte verkar ha tid att spendera tid med dig. Du tycks hela tiden få vänta på att de skall bestämma sig för om de har tid med en aktivitet som du har föreslagit.
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Sömn verkar vara något som antingen du eller din partner får för lite av under veckan och då saknas ju energi att hitta på roliga och intressanta aktiviteter. Kanske är det bäst att ta den här veckan till att vila upp er och därför försöka avboka en del av det ni har planerat in. Dessutom ser det ut som om en förkylning kan blossa upp under helgen, och då är det ju extra viktigt att ta det lugnt.
Vågen (23/9 - 22/10)

Försök att göra en liten förändring tidigt på veckan och du kommer att se stora vinster av detta lite senare. Andra kan se denna ändring som lite lustig och ifrågasätta den men just nu behöver du inte deras råd. I slutet av veckan ser du ut att kunna få uppleva en romantisk kväll – särskilt för dig som redan är i ett förhållande.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Detta blir en vecka i princip helt utan överraskningar. På arbetet kommer du att uppleva en vanlig vecka som bara flyter på och i det privata med dina vänner så sker det heller inte något utöver det vanliga. Allt som du har planerat under veckan kommer mer eller mindre att bli som du har förväntat dig. Du kommer antagligen att tycka att det är rätt så skönt med en förutsägbar vecka.
Skytten (22/11 - 21/12)

Det har tidigare gått att dra sig ur förpliktelser men den här veckan så tvingas du att ta tag i saker – det går inte att slippa undan. Du bör också se till att arbeta med sådana saker som du har skjutit på framtiden bara för att de är jobbiga. Du har en tendens att lämna saker ogjorda och det fungerar inte i långa loppet – och det är du ju själv medveten om.

HEEEJ.

Jäkla sega dag som bara är grå. Min mattebok är även på vift någonstans och det gör inte saken bättre.
hehehehhh

TJOHO.
Då jag inte har suttit vid datorn/tv i helgen har jag haft massa tid till annat. Funderar starkt på att ha bloggfria helger nu ett tag frammåt. Man får så mycket annat gjort och jag har ju ett liv utanför, u know ;)

Nej men jag har hållit på med massa projekt och även slutfört några. Yey.
Ni får se senare. Jag är så sjukt stolt. Nu ska jag vila...har så sjukligt ont i kroppen. Ta icke det fel.


Kvinnlig ordlista...

"OKEJ":

Detta är ett ord kvinnor använder för att få slut på ett gräl, när de känner att de har rätt och att det är hög tid för dig att hålla käften! Använd aldrig ordet "okej" för att beskriva hur en kvinna ser ut. Det är ett säkert sätt att starta ett gräl.

"FEM MINUTER":

Detta betyder i själva verket ca. en halvtimme. Det kan jämföras med de
fem minuterna som din fotbollsmatch (alt. dataspel?) kommer att hålla på innan du går ut med soporna.

"INGENTING":

Detta betyder att det faktiskt är "något" och du bör definitivt vara på din vakt. "Ingenting" används vanligen för att beskriva känslan hos en kvinna, som önskar att sätta dit dig. "Ingenting" kan oftast ses som ett tecken på ett kommande gräl, som kommer att vara i "fem minuter" och som kommer att sluta med ordet "okej".

"GÖR SOM DU VILL" (Med höjda ögonbryn):

Detta är en utmaning till dig. En utmaning som kommer sluta med att
kvinnan blir förbannad över "ingenting" och sista ordet kommer förmodligen bli...

"OKEJ GÖR SOM DU VILL" (Med vanliga ögonbryn):

Med detta menar kvinnan:"Gör vad fan du vill, jag bryr mig inte längre". Du kommer få ett "gör som du vill" (med höjda ögonbryn) inom några få minuter följt av "ingenting" och "okej", och hon kommer prata med dig först om "fem minuter" när hon lugnat ner sig lite.

"DJUP SUCK":

Detta är egentligen inte ett ord, men ett icke-verbalt meddelande som oftast blir missförstått av män. En "djup suck" betyder för det mesta att hon för ögonblicket tycker att du är en idiot, och frågar sig själv varför hon kastar bort sin dyrbara tid på att diskutera "ingenting" med dig. En kvinna i detta tillstånd refererar ofta i sina tankar till mannen som "den onödige".

"LÄTT SUCK":

Än en gång: Inte ett ord, men en signal som alla män kan dra nytta av att känna till. "Lätta suckar" betyder att hon är nöjd och vid gott humör. Det bästa du kan göra nu för att hon ska förbli i detta tillståndet, är att varken andas eller röra dig överhuvudtaget.

"DET ÄR OKEJ":

Detta är ett utav de giftigaste och farligaste uttrycken som kvinnor använder. "Det är okej" betyder att hon har tänkt tänka över grundligt på vilket sätt hon skall straffa dig för något du gjort mot henne. "Det är okej" används ofta tillsammans med ordet "okej" och i förbindelse med "gör som du vill" (med höjda ögonbryn). Tolkning: inom en snar framtid kan du förvänta dig stora problem.

"TACK":

En kvinna tackar dig. Svimma inte, bara säg varsågod.

"TACK SKALL DU HA":

Detta är något helt annat än "tack". En kvinna säger "tack skall du ha" när hon är fly förbannad på dig. Det visar att du har behandlat henne på ett känslokallt sätt, och att hon känner sig trampad på. "Tack skall du ha" kommer följas upp med en "djup suck". Var försiktig med att fråga vad som är fel efter en "djup suck" eftersom hon bara kommer att svara "ingenting".


Lite snabbt sådär...


Brandlarmet gick på imorse på naturkunskapen (tack gode gud, 10 min mindre!) men kallt var det...

Narek har aldrig vart så glad i hela sitt liv. Han bad mig att fotografera honom med brandbilen...pinsamt ;)


Sedan på vår gympa så kom tv4 och intervjuade några människor. Jag hoppade runt i bakgrunden och såg glad ut. Dock tror jag de klippte bort det....MEN DET VAR KUEL.

Nu ska jag återvända till älsklingen.
PUSS.Narek gästbloggar

Hej bloggen!!! Hehehehe
Jag tänkte skriva lite om Marys dag.
Marias dag började på morgonen, hon vaknade duschade (kanske), åt mycket, sen efter att hon hade ättit mycket så åt hon frukost och gich till skolan. innan skolan började så gick honm förbi kosken och köpte nåra mackor och lite schoklad... Dagens första lektion var naturkunskap, där mari fick lära sig vad som e nytigt för kroåppen, men sen sade hin för sig själv, "Ä det e ingen idé att lyssna, jag kan ändå inte fixa det".
Sen var det idrott där mari sprang lite (5meter). Senm var det lunch, och då, och då mina vänner, var maria i  matsalen ca 2timmar där hon ÅT MYCKET.


/Killer Nareek

Dagens citat


Onsdag.

Tjohejsan

Herregud vad denna dag har vart GRÅ GRÅ GRÅÅÅ. Så istället för att deppa sönder så shoppade jag. Låter fel, det är fel PINSAMT, men det hela slutade lyckligt iallafall.

     
Ha ha fler leggings i samlingen. Köpte ett par till "glänsiga" men mer som man kan ha till vardags, sedan ett par jeans leggings. Skönare än vanliga jeans!!


BIO

Det är så många bra filmer på bio just nu. Jag brukar inte gå speciellt ofta men nu kan jag verkligen inte låta bli! SÅ SJUKT SUGEN.


Följaren av Twilight.Den ska vara sjukligt bra. Bättre än Twiligt. ÅHÅÅÅ (men kanske mest värd att ladda ner;)


Har sett både 1:an & 2:an. Helt beroende!! Kommer på bio den 27 November.
DEN SKA JAG SE.


Har hört mycket om den filmen. Sjukt najs effekter, bra handling och vissa blir till och med lite skakiga efter den.
Hoppas på att kunna se den i helg med älsk :)Tobbe gjorde en ny header...

Å T  M I G . . .


Smaken är som baken. Hahah men gulligt ändå. Någon gång kanske den kommer upp! Man vet aldrig!!


Så kan det gå...

När man ska starta CAD.
Inte min dator. Bad day någon? HAHA
Man hade tur iallafall...

Sjukhusbesöket gick galant och jag behövde inte amputera bort något ben. Vilken jääkla lättnad!!!


Från H&M


God morgon!

Morgonen började inte så bra för min del då mitt knä börjar strejka och jag måste besöka sjukhuset snart.
Aja bara att hålla humöret uppe, allt kommer ju fixa sig.

Håll bara tummarna för mig!


ÄNTLIGEN!!!!


Hittade leggingsen jag har letat efter i åratal.
DE ÄR SÅ SJUUUUUUUUKT fina.


Lady Gaga - Speechless

Nu jäklar ska jag  plugga, stänga av datorn och på med TV:n.
MASSSA BILDER.


Dagen började med bråk mellan mig och Narek. BUUUU


Detta mästerverk tog en och en halvtimma att rita. Titta och njut. Ni skulle SÄKERT inte kunna göra det bättre själva ;)


Sen blev det MAAAAT och julmust


Mätt och glad blev jag. mohah


Sista lektionn blev flumm....(och jag är hårigast i klassen? HAHAH NO WAAAY)


Träffade Camille som såklart var hungrig så vi köpte oss varsin choklad och en STOR julmust...
Vi båda var helt övertrötta och skrattiga, alltså ett mycket lyckat slut med bästa vän!
231109

 

     
HISSL a d y  G a g a
Under den senaste veckan har miss GAGA varit rena hysterin i Sverige. På topplistan (med låten bad romance) både i Sverige och i USA.  
Hon är cool, hon har en stil som INGEN annan har och hennes låtar är grymma.
Vad mer behövs sägas?

 

                      


J u l e n
Man känner hur den kommer smygande fram.
Seriöst jag har inte väntat in den alls bara kört på med mitt och insett att "OJ JÄKLAR" om en vecka är det advent!! Men nu börjar julsånger spelas upp i butikerna och jag drack julmust tills jag spydde idag så nu börjar det äntligen kännas som ett steg närmre. AND I LÖÖÖVE IT.

M i n  n y a  d e s i g n
Är inte helt nöjd än och inte ens i närheten av klar. Har så mycket planer att det icke är sant.
Spana in den titt som tätt ska ni få se på ändringar hörreni!!!
Men visst har den blivit snyggare?!


DISS

S l u t p r o v e n
Terminen har vart körig med massa i skolan och man skulle göra VAD SOM HELST för lite lov.
Då passar inget bättre än slutprov näst sista veckan
innan jullovet så man kan känna sig extra stressig.
Det skadar inte en lärare, right?

         

F o l k  s o m  s o v e r
PÅ BUSSEN! Vad förväntar de att jag ska göra när jag vill kliva av och de sover på min axel?
Väcka dem? Slå till dem? VAD VAD VAD?
Åh håll er vakna bara,  kaffe finns.

D å l i g  S t u d i e t e k n i k
Jag är SÄMST på att sitta och plugga när jag väl borde. OCH JAG SKA GÖRA NÅGOT ÅT DET NUUU.
Fattar inte varför jag fastnar vid datorn varje varje jäkla gång, eller städar, pysslar med något jag absolut inte borde eller blir helt plötsligt riktigt kreativ och får andra idér än vad jag bord få.
Måste ändras N U .


Horoskop!

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Din personliga ekonomi kommer sannolikt att kräva din uppmärksamhet under den tidiga veckan. Ta tag i det så snart som möjligt så kan du ägna dig åt sådant du verkligen vill under resten av veckan. Om du är i ett förhållande så kommer det hända en hel del under den här tiden och då vill du inte att ditt huvud skall vara upptaget med annat.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Det ser ut som om du har något som skall flyttas under veckan. Kanske är det en vän som behöver hjälp. Oavsett vad, så ser det ut att gå bra. Om du är i ett förhållande så kan det stärkas denna vecka. Det verkar som om du lägger märke till en del positiva karaktärsdrag hos din partner som du inte sett tidigare.
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Bli inte förvånad om du märker att personer observerar dig noga under denna vecka. Detta verkar bero på att du gör det mesta rätt för tillfället och att de är intresserade av hur du egentligen gör för att lyckas. Nu har du också chansen att imponera på dem du ser upp till. Kanske finns det någon chef som det lönar sig extra mycket att ligga bra till hos. Lägg din ansträngning där, det kommer att löna sig ordentligt i framtiden.
Väduren (21/3- 19/4)

Av någon anledning så kan du känna dig mindre attraktiv än vanligt den här veckan. Om man ser det positivt så kan det ge dig en extra knuff när det gäller motion och kost. Utnyttja din nyvunna motivation till att pröva en motionsform som du inte har testat förut. Då blir du inte bara mer nöjd med dig själv utan får också en ny livserfarenhet.
Oxen (20/4- 20/5)

Du är riktigt tursam större delen av den här veckan och många små och stora saker går just nu din väg. Försök att utnyttja detta så gott det går och ta chansen att utsätta dig för situationer som du vet är utvecklande men som känns lite skrämmande. Ditt självförtroende och din energi kommer att öka till följd av detta och gör antagligen hela veckan till en mycket angenäm upplevelse.
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Du kan inte ha kontroll över allting. Under veckan tvingas du att ge upp kontrollen över en händelse och låta den utvecklas utan din inblandning. Det känns svårt att släppa taget men du inser snart att du har gjort rätt och du tycker att det är skönt att du inte lade mer arbete på detta än vad du faktiskt gjorde. Händelser i slutet av veckan kan få dig som är upptagen i ett förhållande att önska att du vore singel igen, men detta är en önskan som är kortvarig.
Kräftan (21/6 - 22/7)

Mycket är till det positiva den här veckan. Din sedvanliga trötthet i början på veckan är inte lika stor som vanligt och det medför att du lättare kan ta dig an veckans utmaningar. Om du hinner jobba undan det mesta tills slutet av veckan blir också helgen mycket trevlig. Du upplever att du kan slappna av ordentligt och njuta av ledigheten.
Lejonet (23/7 - 22/8)

En vän kan den här veckan visa sig från en sida som du inte alls är van vid. Du vet inte vad det beror på men kan tvingas utstå en hel del. Ta det inte bokstavligt utan tänk på att det måste vara något annat som fått din vän på dåligt humör. Annars händer inte mycket under veckan, vilket du kan tycka är rätt så skönt.
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Den här veckan passar utmärkt för att göra en del förändringar hemma. Det behöver inte vara något omvälvande utan bara någon detalj som gör att det känns lite annorlunda. Tänk bara på att det är du som skall välja – låt inte någon annan övertala dig till en färg eller form som du inte trivs med, det är ju faktiskt du som skall leva där.
Vågen (23/9 - 22/10)

Ditt arbete eller dina studier är lite mer stressframkallande än vanligt. Andra kan försöka att ge dig några av deras arbetsuppgifter. Lär dig att säga nej till dessa, särskilt om du är trött och behöver vila. Men gör det på ett snyggt sakligt sätt – vissa personer har lite svårt att bli nekade tjänster och det är det bra om du inte blandar in dina känslor för mycket i detta.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Den här veckan är mycket lämplig att ta beslut i frågor som du har funderat på ett bra tag. Du ser ut att kunna fatta mycket bra beslut för tillfället - så ta verkligen chansen att fundera lite extra på vad du behöver ta beslut i den närmaste tiden. Annars händer inte så mycket den här veckan, det mesta rullar på som vanligt.
Skytten (22/11 - 21/12)

Du ser ut att stå inför en del förändringar den här veckan. Det är egentligen inte några saker som är nya för dig, men
konsekvenserna av dem har inte varit helt tydliga. Du har gott om energi att ta dig an de nya utmaningarna och kan se att mycket gott faktiskt kan komma utav detta i framtiden.

oh oh nej.

HAHAHAHAH. VAD ÄR DETTA?! ETT SKÄMT? I REALLY HOPE SO.
"Ullared-Mattiaz" coooling det där!


221109

Söndagar är underskattade. Söndag är en "ta-igen-dag" sådana behöver jag mer av.
Nu jäklar ska jag knarka kaffe så jag kan börja någonstans.

Söndaaaaag

HEJpåer!

Gårdagen var helt galen och oförutsägbar! Jag fick komma ut och ta en paus från pluggandet, precis vad jag behövde!Yeey

Åhååååå bloggen slog besöks rekord igår!!
Mycket trevligt :)

Jaah...

Så kan det gå en lördags eftermiddag. Mert får en insikt. OH GOD.Men det är sött. Satsa på skolan. Yey. Men hans plan bakom allt. Ja den tar vi inte här....


En braaaa lördag!

Bara  jag som vaknade sjukt glad och kreativ?!
Hela morgonen har jag hållt på med en massa projekt. Ni får se sen ;)
SOL SOL SOL. Det gjorde min morgon!!MAT!

Efter att ha slutat skolan begav jag mig till stan för att möta min älskade mille. OCH OJ SOM JAG HADE SAKNAT HENNE!
Hann även träffa Tobbe efteråt! mysmysmys

När jag väl var hemma så hade mamma köpt hem en massa mat. Tyvärr har alla ätit så här sitter jag och trycker i mig massa kinamat. Tjock eller vad?
Men som sagt. Jag är alltid hungrig.OBS. Jag åt inte allt på bild 2...


PMS

Dagen har varit LÅNG LÅNG (kom ihåg LÅÅÅNG)
Och jag har varit så sjukt PMS:ig att jag inte kan hitta ord.
Arg/sur/glad/ledsen/busig/hyper/glad IGEN?!

SORRY.


Finally

Åh vad skönt med fredag. VEM har inte längtat?! YESYESYES.

 


Lite kuligt!

Dagens humör: HYYYPER och glad!!
Dagens klädsel: pääls, måste ju ha ngt att värma mig nu när jag rakat bort min egna
Dagens låt: Har varit utan min älskade ipod hela dagen så INGEN tyvärr
Dagens Bästa: Att vara med älskling det var sååååå mys!
Dagens skönaste: Skolan, perfekt kort dag och roooooliga klassisar!!!
Dagens gooodaste: Åh min donut mami köpte till moi. MMM<3


VISST SER DEN GOD UT?! Den var god :)

Dagens sämsta: Jag drack för mkt mjölk, jag tål inte mkt mjölk...
Dagens väder: GRÅTT GRÅTT GRÅTT. Men icke ska man vara kinkig då, man är ju ändå bara inne :D
Dagens lektion: Naturkunskap (första ggn idag) bra lärare men sträng

Mary: Narek vad tycker du om läraren?
Narek: Han är en rikig rasse!!!

OCH NAREK HADE INTE ENS SNACKAT MED HONOM HAHAHAH. Alla som är lite äldre och stränga tror Narek är rassar aj aj aj. Han måste ha det svårt.


PARANORMAL ACTIVITY

Efter skolan idag så åkte jag hem till min älskade sjukling och försökte få honom att se PARANORMAL ACTIVITY efter mycket nej nej innan så ville han idag OCH JAG BLEV SÅÅÅÅÅ GLAD.
Slutade med att jag bad honom att stänga av den ett flertal gånger medans han sa "men detta är ju BARA en fiiiiilm" så jag såg hela. Efter mycket lidande.
DENNA FILM VAR SÅ GRYMM OCH SÅ LÄSKIG. SEEEEEE DEN!


Love.


Rumänien 09. Sakna!!!

Stressig dag trots allt

Nu jäklar ska jag vara produktiv så jag kan ta det lite lungt ikväll!


HEEEEEJ!

VET NI HUR SKÖNT DET ÄR ATT VARA LEDIG EN ONSDAG!?
Ni anar inte asså. Vaknade precis och är utviiiiiilad.

Nu ska jag äta lite frukost!TAMTAMTAAAM

Så här var resultatet efter 20 svar på omröstningen Vad ska jag skriva mer om i min blogg?
fnul.se

YEAH. Bloggen stannar.

Jag undrar verkligen HUR killar kan sitta och spela spel i timmar och inte få aggression utbrott eller men för livet...eller får dem?
Jag blev så arg och fick så ont i huvudet att jag undrar om jag inte borde lägga av direkt.
Men kul var det, fän jag som underskattade det.....skäms.OJOJ!


Något för alla Gaga och Gossip fans.
Lady Gaga (och även Tyra Banks) ska gästspela i Gossip girl. Håll koll på tv:n den 20 december så får ni se!!

Själv ska jag börja se säsong 3 nu (lite efterbliven efersom jag inte ens visste att det hade kommit ut än....) men nu har jag något att göra inatt EFTERSOM JAG ÄR LEDIG IMORGON! YEYEYEYE.


LAAAAM

Sorrry för min underbarra uppdatering.
Men man har ju ett liv och mitt är ganska händelserikt just nu med skola och sånt shit ;D

MEN. Nu är jag så jätte entusiastisk för jag håller på att ladda ner steam för CS.
Dagen jag aldrig trodde skulle komma HAHAHAH.
Men men efter 1 ½ år med teknikare så måste man väl anpassa sig, right? ;)

JAJAJAAJ HEJSVEJS NU!


Ibland händer det att man undrar vilken läggning Narek har.
Idag var det en sådan dag...


TRÖTTTT

Ja rubriken säger allt om mitt mående just just nu.
MEN. Dagen flöt på....lite väl seg kan jag tycka men med robotteknik som sista lektion var det som grädde över moset (man säger så väl?) ...ironi till en viss del då jag insåg att jag inte är så pass teknisk att jag kan styra robotar. MEN JAG KANSKE BLIR?! Såklart. Jag SKA klara detta.


Saknar dig.Horoskop!

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Den här veckan får du tid till eftertanke och får möjlighet att fundera över dina livsmål. Detta är något du inte har lagt tillräckligt med tid på den sista tiden och behövs för att du verkligen skall lära känna dig själv och få en mer harmonisk vardag. I mitten av veckan ser du ut att träffa någon som har en karaktär som verkligen faller dig i smaken, det ser inte ut som om någon kärlek kommer att blomstra men det kan mycket väl handla om en ny vän för detta är någon du kommer mycket bra överens med.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Gör inga stora förändringar den här veckan utan försök att hålla normala rutiner så gott det går. Du kommer att behöva lugn or ro under ett tag och får absolut inte slarva med sömnen. Du behöver inte avboka några aktiviteter men var sparsam med att planera nya.
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Alla ingredienser för att du skall må bra finns under denna vecka. Relationerna till vänner och familj stärks och du njuter för första gången på länge av att umgås med dem. När det gäller kärlek upptäcker du att du har valmöjligheter och det är inte något som du precis mår dåligt av. Det enda som är lite negativt med veckan är att du ser ut att spendera mer pengar än vanligt och din ekonomi kan därför bli något ansträngd.
Väduren (21/3- 19/4)

Turen ser ut att vända sin goda sida åt dig under hela veckan. Vad det blir av det beror dock på vad du ägnar dig åt under den här tiden. Detta ser också ut att vara en bra tid för alla sorters förhandlingar och avtal. Om du till exempel har en löneförhandling under veckan så ser det ut att kunna bli ett bra resultat av den, särskilt om du har den under veckans första del.
Oxen (20/4- 20/5)

Du som är i ett förhållande får inte uppleva något utöver det vanliga den här veckan. Du och din partner verkar ha funnit era roller och allt rullar på som vanligt. Tidigt under veckan bör du försöka stödja en vän som just nu inte har ett så gott självförtroende. En fika med dig kan ha terapeutisk verkan och är nog precis vad din vän behöver för att bli på gott humör igen.
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Du känner dig optimistisk den här veckan och de projekt och åtaganden som du har går framåt i en stadig takt. Ta tillfället i akt och ansträng dig lite extra nu, så kan du kosta på dig lite vila när humöret och din arbetsvilja inte är lika stor. Under veckan kan du tvingas ta tag i något som du helst hade skjutit på framtiden, men du tycker ändå det är ok att det händer nu när du har nog med energi för att hantera det.
Kräftan (21/6 - 22/7)

Om du skall göra en resa den här veckan så kan du vara säker på att den blir lyckad. Det ser ut som om du kommer träffa en person som är helt olik dig, men som gör ett stort intryck på dig. Vem vet, kanske det kan vara början på ett nytt förhållande. Det är viktigt att du tar i tu med alla störande moment innan helgen så att du får den vila du behöver.
Lejonet (23/7 - 22/8)

Dina instinkter och din intuition är dig till god hjälp under veckans första del. Tänk inte så mycket utan lita på dina känslor så kommer situationen att ordna upp sig till det bästa. Under helgen får du chans att imponera på någon som du ser upp till. Se till att komma väl förberedd till detta möte.
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Din motivation för att göra saker för att förbättra ditt hem är högre än vanligt. Detta är en utmärkt tid för att ta tag i de där tråkiga sakerna som bara ligger i högar och ger dig dåligt samvete. Om du är i ett förhållande så kan helgen bjuda på en del meningsskiljaktigeter. En missuppfattning om något som ni har planerat ihop verkar vara orsaken.
Vågen (23/9 - 22/10)

Bli inte förvånad om du märker att personer observerar dig noga under denna vecka. Detta verkar bero på att du gör det mesta rätt för tillfället och att de är intresserade av hur du egentligen gör för att lyckas. Nu har du också chansen att imponera på dem du ser upp till. Kanske finns det någon chef som det lönar sig extra mycket att ligga bra till hos. Lägg din ansträngning där, det kommer att löna sig ordentligt i framtiden.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Det finns stor chans att du kan göra någon mycket glad genom bara en liten insats från din sida. Kanske är det en sak som någon länge velat ha men inte kunnat hitta själv som du nu lyckas ordna fram. Det kan också vara så att det enda som personen behöver är lite omtanke och sällskap. Resultatet blir i alla fall lyckosamt.
Skytten (22/11 - 21/12)

En händelse från en tid tillbaka ligger fortfarande och gnager. Det ser ut som om det kan vara något gammalt kärleksbekymmer som tynger dig. Om det rör ditt förhållande och du inte har tagit upp det med din partner än så är det nog lika bra att göra det nu. Du vinner inget på att gå omkring och vara sur och har antagligen svårt att lösa problemet på egen hand.


TJOHO!

Gårdagen slutade med att jag sket i pluggandet och chill ferrade hos tobbe. Det var det värt!!
Och nu har jag SÅKLART söndags-ångest och panik pluggar...
SÅ NU
jäääklar gäller det att vara produktiv och sätta igång.
HEJ DÅ SÅ LÄNGE!


yeaaaaaah

Halloj!

Började dagen duktigt med träning och shopping.
Har en jääädrans mensvärk och känner mig sjuk. EN LÖRDAG.
Men jag knarkar alvedon och går förtränger det onda.
Så dax för plugg så jag ialla fall kan göra någonting vettigt ikväll!!


Köpte lite bra-ha saker.
Dove; 59:-
Garnier; 69:-

AAAAAJA. Nu ska jag börja med det viktiga.


Dax för fredagsmys!

Hamnade hos Tobbe nu inpå kvällen så det blir nog mys med film. Underbart.
Ha en trevlig fredagskväll alla!:)

 

 


Dagen i bilder

Dagen har inte alls varit dålig. TVÄRTOM! Fast PMS:ade lite då och då, but that's me.
Fick även MVG i företagande. Så jääkla glad!!

Här kommer lite knasiga bilder från dagen;Robertos hand är borta. Roberto är jätte ledsen.


Fysik-labben spårade ut....


Narek i kavaj! En ovanlig syn ;)


Träffade Mert på stan en stund och åt (på donken såååååklart) sedan stötte vi på Tobbe som var i SSU båset mitt i stan. Dukigt värre!! Funderar själv på att bli politiskt intresserad. Skadar inte alls och det är bara kul.

/maary

Hänger detta ihop!?

Jag behöver all tur idag. Har betygsnack i företagande och även utvecklingsamtal.
Sen säger facebook att jag får 9 % tur. Säkert bara för att det den 13:de/ maaary

Filmen som alla snackar om
Ni har säkert hört om den förr. Kan bero på att det är ÅRETS LÄSKIGASTE film!
Den är så läskig som man gör det till. Det är bara fantasin som sätter gränser.
Jag vill VERKLIGEN se den på bio men jag tror inte jag klarar av det. Ska nog gå den fega vägen och ladda ner den. Måste bara hitta någon som vill se den med mig, har väldigt fega vänner...


Bra att veta !

Så här ser omröstningen ut JUST NU.
Har du inte RÖSTAT?! GÖR DET DÅ!

fnul.se

 

Vad ska jag göra med min blogg??Idag har jag...

 

  • Varit överdrivet glad över ett G (pinasmt)
  • Fått en pingisboll i rörelse rakt in i ögat (NAREK DIN...)
  • Insett att jag är en OTROLIGT dåligt förlorare
  • Umgåtts med Tobbish
  • Inte pluggat (Precis vad jag tänkte sätta igång med NUNUNU)

Don't do it

Köp ALDRIG denna "snickers" liknande choklad av Willys egna märke i hopp om att det ska smaka likadant fast vara billigare.  Det ända jag kan säga är DÅLIGT KÖP!

MIN dag!

Provet som gjorde MIN DAG! Provet som fick bort min IG-varning.
JAG FICK G. Vilken jäkla lättnad. YESSSSSSSSSSSS!!!!En liten del av omklädningsrummet på gympan idag.
HELT FULLT med barnkläder.
Visste att vi hade många elever...men inte så små.
Måste nog vara Nareks kusiner och är och hälsar på,
HAHA nejdå... (NAREK SNÄLLA BLI INTE ARG IGEN!)


KOLLA UNGEN. HELT GAAALET OCH SÖÖÖÖÖÖÖÖÖT!!!!
Meet me halfway
Lovely

HEEEJ!

Det var en lång och KRÄVANDE dag som även innehöll ett prov. AWESOME tänker man då med en lagom ironi...MEN! Jag hade hällt i mig två jätte stora koppar kaffe. OCH VIPS. Jag sprang på väggarna och log hela tiden och nu är jag helt utmattad. Konstigt...

 
"jag är alltid hungrig" (bild som togs innan den långa produktionen skulle börja)


Min produktions-partner. Han är inte så dum som han ser ut ;)


Jag då...hjärnan bakom alla lösningar!!
Precis innan provet

Narek: Loviz det här går inte, VI KOMMER INTE KLARA DET HÄR

Hahah någon har panik. Men jag själv kommer få MVG!!

paus med rubrik.

Mår inte så bra nu. Vet inte om jag orkar uppdatera något mer idag...kanske, kanske inte.


GODMORGON

Vad skööönt att vakna till ljus :) Brukar alltid vakna när det är kolsvart ute (kan vara för jag vaknar 6)
Ska bege mig mot skolan snart, ska bara leta upp lite ipren mot min jävulska huvudvärk.HÖRES SENARE!


TVÅ SAKER SOM GJORDE MIN KVÄLL!!

För det första kom jag nyss på att jag har sovmorgon till ELVA imorgon....ELVA!!!!!!!!!
Skuttar runt här i mitt rum. SÅÅÅ skönt att kunna sova ut på morgonen!

För det andra så har jag hittat en perfekt film. Ni vet att jag älskar skräck och är så psykad att jag kan se dem själv? Jo men asså nu har jag hittat EN VÄRRE. En riktig utmaning eftersom jag vet att jag kommer pissa på mig. Är inte säker på om jag ska se den på bio, kan bli jobbigt att bli rädd (och pissa på sig) när alllt är så stort. OCH DEN TÄNKER JAG ALLLLLLLLDRIG SE DEN SJÄLV!!!! (klassats till årets läskigaste film i världen...DEN NI)


HAHAH VILKEN ÄCKLIG BIIILD! JAG VAR SÅÅÅ TVUNGEN.

Men om filmen får ni veta seeeen!!


GODNATT!!!


Något att skylla på!!"Facebook - the reason my homework isn't done"

Tyvärr händer detta för ofta. Måste sluta sitta vid datorn. P U N K T  S L U T !


En måndag!

Dagens bästa: Allt. Dagen var helt perfekt. Ska inte klaaaga :)
Dagens sämsta: Hmm.. hade lite ont i magen...om man ska vara kinkig
Dagens humör: Pigg och glá


hahah kanske lite föööör glad.

Dagens irritation: Kollade på Troja och Brad Pitt dog. Det var lite jobbigt
Dagens klädsel: SKÖNT. Varma skor, varm kofta och jeans.
Dagens "måsta ha": Pinsamt nog cola. VAR SÅ SUGEN!!!
Dagens person: Måste både vara Camille och Mert som jag träffade idag. Det var så kuligt :)
Dagens mat: HAHA...måste vara pizza salladen jag åt (GRATIS...gissa om jag fick ont i magen sen???) medans Mert åt sin jädrans kebabDagens roligaste:
Othman: Jag är där Narek är hela tiden, ska han veta något så ska jag veta!!! Jag och Narek är som en person
Maary: Men...jag dååå?
Othman: Du är som TVÅ!!

HAHAHAHAHAHA elakt mot mig men jag bjussar på detta.

Dagens låt: Lady gaga- Poker face. Tröttnade ett tag men idag var den bra igen :D
Dagens "ska göra": Sluta skriva denna lista och plugga!

BYYYYE!Horoskop!

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Dina beslut under veckans första del får större genomslagskraft än vad du trodde. Vissa frågor måste besvaras snabbt och just nu upplever du att det faktiskt går bäst om du inte tänker för mycket. Helgen ser väldigt trevlig ut när du planerar den men vissa oförutsedda händelser får dig att inte uppskatta den fullt ut. Möjligtvis är det vädrets makter som spökar.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Dina vänskapsband har god chans att stärkas den här veckan. Om du har planerat någon social aktivitet med släktingar så ser det ut att bli mycket lyckat. Dina vänner har också svårt att lämna dig ifred den här tiden, du har faktiskt en del att göra men känner dig nästan tvingad att umgås med dem. Det är inget som du ser som negativt direkt, men det är vissa andra saker som du skulle behövt ta tag i, men som nu blir liggande.
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Ett möte som du har sett fram emot kan tyvärr bli uppskjutet. Du tycker att det är retfullt men kan det se det positiva i det, nu kan du ju förbereda dig ännu bättre. Ett erbjudande som du får till helgen kan se väldigt lockande ut på ytan men du bör undersöka det noga, risken finns att du blir lurad om du inte ser upp.
Väduren (21/3- 19/4)

Din tankeförmåga är särskilt bra för tillfället och det mesta som du gör blir positivt påverkat av detta. Under mitten av veckan kan du inte låta bli att tänka på arbete och studier men du kanske bör lyfta din horisont en aning och istället tänka lite mer långsiktigt. Gör lite efterforskningar på det här området nu när du är extra skarp. Du kan få idéer som du kan ha nytta av under lång tid framöver.
Oxen (20/4- 20/5)

Veckan ser ut att gå i det impulsivas tecken. Detta kan vara både positivt och negativt. Positivt i och med att du tycker att du vågar mer än vanligt och står på dig i situationer som du tidigare har ryggat tillbaka inför. Negativt genom att du kan spendera mycket mer pengar än vad du egentligen har råd med på ogenomtänkta spontana inköp.
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Den här veckan ser ut att vara fylld av nöjen, ofta från oväntade håll. Kanske är det en vän eller din partner om du är i ett förhållande som kommer med förslag på en ny och spännande aktivitet. Förbindelsen mellan din hjärna och din mun verkar inte vara helt gjuten för tillfället. Det finns stor risk för att du säger sådant som du inte menar eller som andra helt enkelt missförstår. Tänk igenom det du skall säga en extra gång för att minimera den här risken.
Kräftan (21/6 - 22/7)

Under veckodagarna tycker du inte att något utöver det vanliga händer. Till helgen måste du se upp med vad du säger. Det finns risk att du avslöjar en väns hemlighet om du inte håller tungan rätt i mun. Pinsamt är bara förnamnet och det kan dröja innan din vän anförtror sig till dig igen. Helgen lämpar sig bäst för eventuella inköp.
Lejonet (23/7 - 22/8)

Det här ser ut att bli en vecka fylld av roliga upptåg och äventyr. Men då krävs det att du tar chansen varje gång en möjlighet uppenbarar sig och inte bara sitter hemma. På kärlekens område är det dock stiltje. Det händer inte något speciellt vare sig för dig som är i ett förhållande eller för dig som är singel. Arbete och studier får inte mycket tid för tillfället, du är upptagen av annat.
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Veckan ser ut att gå i det impulsivas tecken. Detta kan vara både positivt och negativt. Positivt i och med att du tycker att du vågar mer än vanligt och står på dig i situationer som du tidigare har ryggat tillbaka inför. Negativt genom att du kan spendera mycket mer pengar än vad du egentligen har råd med på ogenomtänkta spontana inköp.
Vågen (23/9 - 22/10)

En pinsam situation under veckan blir bara värre om du försöker att förklara dig. Det är bara att bita ihop och försöka se framåt och inte ta åt sig av dina vänners och andras kommentarer. Slutet av veckan lämpar sig bra för att ta tag i en uppgift som du har skjutit på framtiden. Detta kan betyda att du måste avstå från något roligt, men det är det värt.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du kan nu känna att du gradvis börjar inse vad du verkligen vill göra med ditt liv. Du lär känna dig själv bättre dag för dag och du känner också att du mer och mer vet vad du behöver göra för att nå dina mål. Följande vecka bör du unna dig något annat än bara arbete och skola. Planera in något kul! Det är du faktiskt värd.
Skytten (22/11 - 21/12)

Det verkar vara kärlek i luften och du verkar vara en av personerna som kan dra mest nytta av detta. Någon ser ut att vara intresserad av dig och känslorna kan mycket väl vara besvarade. Det kan komma från ett något oväntat håll men när förvåningen lagt sig så tycker du inte att det är så konstigt egentligen.

Ångest

TJOHO!

Hjärnan sa verkligen emot idag, kunde inte få in någonting.
Hoppas på en bättre morgondag...verkligen.
Nu ska det städas lite då mitt rum ser ut som "hej-kom-och-hjälp-mig"
alltså rikigt riiikigt illa.

GODNATT.På tv från kl 20.00 ikväll!
UPDATE:

Hjärnan säger emot. Men jag måste.
D a x  f ö r  p l u g g .


Keyboard for blondies

Ett rosa USB tagentbord men 103 tagenter. För det första är många av tagenterna omdöpta till roligare namn (som ni ser på bilderna) och för det andra så kan tagentbordet prata med dig. HAHA.

"Men tangentbordet är inte enbart för rosa-älskande blondiner. Som tillverkaren så tydligt sammanfattar det: att vara blond handlar inte bara om färgen på sitt hår"


Finns att köpa för både PC och MAC för ca 400:-    


Huskurer.

Förkylningsperioden har kommit.
Jag hittade en sjukt bra lista på huskurer som hjälper!


               

Vitlök

Om du inte har något emot vitlöksandedräkt, är denna lilla lök väldigt bra. Rå vitlök har har antiinflammatoriska egenskaper och är bra mot olika typer av virus och bakterier. Enligt en engelsk studie så påskyndar vitlök tillfrisknande och ger ett starkare immunförsvar.


Senap  (SENAP?? ÄLSKART!)

Senap fungerar febernedsättande, hjälper till att driva ut toxiner och fungerar läkande på slemhinnorna i lungorna.


Ingefära

Den här lilla roten är bra mot virusinfektioner och kan också lugna oroliga magar. Koka dig en kopp infärste eller koka lite färsk ingefära. Att bada med färsk ingefära har visat sig vara bra för lymfsystemet. Riv lite ingefära och slå in det i en bit tyg som du sänker ner i badet. Att bada ökar även blodcirkulationen, som kan hjälpa att sänka feber.


Apelsiner och Kiwi

C-vitminer hjälper dig att klara en förkylning. Men det fungerar bäst om du har ätit det innan du bli förkyld. Enligt undersökningar så har personer som minst fått i sig 1000 mg C-vitamin dagligen haft mycket kortare förkylningar.


Honung

Det är inte bara sött och gott, det har läkande effekter också. Honung mildrar hosta och stärker immunförsvaret.


Kamomill

Kamomill har använts i tusentals år för medicinska problem. Drick en kopp kamomillte eller andas in ångorna. De ska hjälpa att
mildra förkylningssymptomen.Källa:solomag.se


Utfyllning

Nämn något som gjorde dig glad igår: En hårig turk :)

Vad gjorde du kl 08 imorse: SOOV.


Vad gjorde du för 15 min sedan:
Låg i sängen och lyssnade på musik (vilket jag fortfarande gör)

Det sista du sa högt: "Hjälper du mig med fysik sen?" till mami

Det senaste någon sa till dig: Dåligt minne, sorry

Vad har du druckit idag: Kaffe i massor


Vad var det senaste du åt: Havregrynsgröt


Vad var det senaste du köpte:
Kan ha vart mat...såklart. Annars en klänning

Vad är det för färg på din ytterdörr: Svart/brun

Vad är det för väder hos dig nu: Grått och tråkigt

Godaste glassmaken: Finns en riktig god i rumänien som jag var beroende av, minns dock inte namnet

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Inte kärlek, men intresse

Sover du tungt: Tyvärr inte, ett av mina största problem (kan vakna av att någon öppnar ögonen ha ha..)


Drömmer du mardrömmar:
Ja fast jag brukar vakna innan något riktigt hemskt händer...sedan lägger jag mig igen bara för att bestämma slutet själv och göra det lyckligt. HAHAHA. vilken TÖNT JAG ÄR!

Trivs du med ditt jobb: Har inget nu tyvärr. Men så fort det blir mindre skola då jäklar!


Favoritklädsel:
Mina lårhöga stövlar med jeansläggings och någon snygg tröja till.

Favoritlåt just nu: Hm...har ingen riktig favorit men Lady Gaga- Bad romance är bra!


Vad ser du om du tittar till höger:
Min frukost


Vad gör dig glad just nu:
Tanken av att ha pluggat klart för dagen.
 

Vad ska du göra härnäst: Fixa lite saker i rummet sedan plugga


Höger eller vänsterhänt:
Höger


Humör just nu: Glad fast inte överdrivet som det brukar bli..


Favoritgodis:
Choklad...mmm<3


Kläder just nu:
Linne tjockröja och mysbyxor. så skönt så skönt!


Sommarplaner?
Om jag har!!! Fast låter det vara en secret för det brukar aldrig bli av om många får reda på det (sant ju?)


Hur många kuddar sover du med:
Har 4 i min säng men det brukar bara vara 3 jag sover med

Spelar du något instrument: Jag har spelat trummor och pinao men jag vill JÄTTE GÄRNA lära mig elgitarr.


Morgon eller nattmänniska: Tyvärr en nattmänniska. Folk brukar undvika mig på morgonen....

Vad är viktigast för dig: Flera saker; bästa vännerena, familjen, skolan och älskling


Är du kittlig: JA! Nästan överallt. En rikig svaghet

 
Snarkar du:
Jag vet inte. Men ingen har påstått det så jag hoppas inte....


Stjärntecken: Lejon!


Äckligaste insekten: Många insekter äcklar mig....


Längtar du mest efter just nu: En strand, ca 27 + , en kall cola i handen och mina närmsta brevid. UNDERBART.

              
En kanin på huvudet. Fin fint!


Jag VAR sugen...sen försvann det

DAGENS TIPS:

Smaka AAALDRIG (inte ens om du är desperat) någon av dessa smaker utan att förvänta dig:
kväljningar, äckliga smakupplevelser, illamående eller andra otäcka symtom.


@HOME

Kvällen fick en riktig twist.
Började dåligt men slutade bra.
OCH TUR VAD VÄL DET!

                  
Innan jag åkte. Tur för er att ni slapp se en efter bild.


KLAR!

Nu ska jag ut. klar med all plugg för idag. PUSS.


awesome!

Nu har jag gett upp med garderoberna för dagen.
HEEEEJ!

Nu mår jag MYCKET bättre.
Har tillochmed blivit galet kreativ och fått massa idéer till mina garderober som jag ska designa och fixa själv.
Så kul så kul! Älskar sånt.

Ska strax sätta igång med pluggandet men först ska jag stäääda!

HEJSÅLÄNGE.Detta är mitt fysik plugg-schema de kommande veckorna!!


tonight gonna be a good night

Ni ser ju rubriken. Kvällen ska spenderas med min underbara tjocka, gosiga och lena....
fysik bok.

Äh jag tänker inte sitta här och klaga. Just do it.

---------------------------------------------------------------------------------------------

MÅSTE MÅSTE bara visa detta. HAHAHA! Lite fail asså.


Se hela artikeln HÄR!


Fredagsmyyyyyyyys.

JÄÄÄKLAR vad jag hatar den låten. Första gången var den trevlig. MEN VARJE FREDAG !? Varje varje fredag ungefär 10 gånger på raken. jag spyr.

Annars då. JOVARS. Har vart illamående och yr idag. Jäkla vaccin. Men det börjar gå över så jag tror inte jag är döende längre...dock har jag börjar gå baklänges. någon rackarns bivärkning tror jag he he he.

Lägger ut lite shopping jag gjorde idag/under veckan.
Nooo.

Jag tror jag är döende på rikigt. Har sovit från 5. Choklad någon?


Se det snööar...

Nu borde det vara vinter? Det är bannemig inte höst längre!
Dax att lyssna på julmusik kanske ? YEAH.

Här i norrland snöar det förfullt!


Nu har jag svininfluensan

Vi kom dit kvart i åtta, fick vänta UTE (observera UTE!!) i två timmar (sedan en timme inne), var längesedan jag frös så pass mycket.
Klockan elva fick vi vaccinet. OJ VILKEN TID DET TOG.

Nu är  jag döende. Varm och trött.


mitt fiiiina lilla plåster.

sköterskan; Någon som är rädd eller nervös och vill börja? *hon kollar på mina småsyskon*
syskonen; NEJDÅ! Vi är inte rädda alls. Det kommer ju inte ens göra ont!
Jag; alltså...jag är lite nervös och rädd och jag skulle mer än gäärna vilja börja.
sköterskan; *förvånad* ja men sätt dig på sängen då.
Jag: *vänder bort huvudet för att inte titta*
Brorsan: MARIA MAN SKA JU KOLLLA!

Och jag fick inte ens ett klistermärke....
Behövder skriva av mig...

ÄR SÅ JÄKLA TRÖTT PÅ MÄNNISKOR SOM BARA UTNYTTJAR.
SÅÅÅÅ TRÖTT.
Att ni inte har en SKAMM i kroppen och inser att ni är störda.
Att utnyttja någon för ens känslor och tro att man kan växla vänner konstant.
Grattis. Ni kommer inte ha någon kvar snart.
INGEN. JAG MENAR INGEN kommer komma stå där för er när ni väl behöver
Speciellt inte jag.Coolt

Jag gick förbi precis när massa polisbilar kom och säkerhets människor. Alla var galna.
Att någon vågar råna en bank och tro att man kommer undan. Kul.
Svininfluensan

Ska man våga sig på vaccinet imorgon?
Eller är risken hög att jag blir förlamad i benen och bara kan gå baklänges?
NÄE JAG VET INTE. NÅGON SOM HAR EN IDÉ ?! hjäääääälp

              Konsten att vara en tjockis

Vet inte hur jag ska försvara mig mot artikeln. Känns som det handlade mer om hur mycket jag äter än teknik. Då skulle du blir vad du äter passa bättre.

Hela dagen bestod princip av kommentarerna "maria ska du inte gå och äta!?" " Maria du måste ju vara hungrig nu! du har inte ätit på en halvtimme!" 
Kul, kul jätte kul faktiskt. Har skrattat hela dagen. Imorgon är den ny dag och FÖRHOPPNINGSVIS är detta glömmt. Awesome.
Jag har sån tur att den även ligger uppe på UNT.SE första sida också. Nästa kändis, yeah.
Vill ni kika på artikeln tryck HÄR!


Gästbloggning, (rikard)

Jag har ett nytt påhitt på bloggen som vi valt att kalla för ”Jag och kameran”

Inspirerade av den härliga sidan ishotmyself.com så tänkte jag ha en liten tävling varje månad där ni läsare helt enkelt få ta en bild på er själva med eran kamera och skicka till mig(naket). Det kan vara i princip vad som helst, en härlig bild på er själva helt enkelt!

När ni mailat bilden till mig så lägger jag ut dessa på sidan och i slutet av varje månad så röstar vi tillsammans och utser en vinnare.
Vinnaren får en liten present av mig, allt ifrån kyssar till härliga leksaker ;)  det blir en överraskning.

Så fram med kameran och ta en härlig bild av dig själv och var med och tävla!
Ju fler vi blir ju roligare är det, killar & tjejer kom igen!


Såg artikeln i unt och....

HAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAAHAH!!!!!!


SÄNGEN. NUUUUUU!

Färdigpluggat och läggdax.
Om jag får IG imorgon då.........#!?¤%&!YHV
              
Jag ser ond ut. Är bara trött.


4 november
Spar det bästa till sist

Ja snart slut på dagen. MEN FÖRST.
P L U G G A .

Jag sa ju no-life-maary.
Höres sen, ska vara produktiv några timmar frammåt nu. Prov imorgon.
pil framför = vad är det?
utropstecken framför= Jag kan inte

ALLTSÅ. HEJDÅ.
En tröst liksom

Efter min misslyckade början på dagen så tröst-shoppade jag lite.
Fattar egentligen inte varför då jag inte är värd det alls. men men

Åkte till lundellska en snabbis och fick vara med ett och annat. Kommer få men för livet.Båda från H&M.


stor flicka, my asss

Det vikigaste jag hade idag var mitt utvecklingsamtal.
Mamma hade klargjort att jag skulle ta ansvaret och få gå själv dessutom (stor flicka nu vettni)

VEM TROR NI...försvover sig och hade satt sitt alarm på kl 15.15?!

J A G  Ä R  P I N S A M .Veckans horoskop

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Din energi och ditt humör är på topp på denna vecka. Det får en skön känsla att infinna sig och den håller i sig i princip hela veckan. Se bara upp så din impulsivitet och sprallighet inte leder till några förhastade beslut. Ett avtal av ekonomisk karaktär ser ut att bli mindre lyckat om du inte får den betänketid som du behöver. 
Vattumannen (20/1 - 18/2)

I mitten av den här veckan kan du träffa en person som du börjar tycka väldigt mycket om. Ni matchar varandra på alla plan och intresset verkar vara ömsesidigt. Det här är en trevlig upplevelse om du är singel men kan orsaka många tankar av tvivel för dig som redan är i ett förhållande. Du kommer att ha mycket att tänka på och får väga nackdelar och fördelar mot varandra för att fatta ett korrekt beslut i den här frågan.
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Veckan bjuder inte på något utöver det vanliga. Detta kan göra dig uttråkad, du är trött på den gamla vanliga lunken och vill att något skall hända! En tröst är att helgen i alla fall kommer att innehålla en överraskning, men om det är till det positiva eller negativa är svårt att avläsa.
Väduren (21/3- 19/4)

Högtflygande planer och galna idéer är något som du för det mesta inte lägger någon vikt vid. Men tidigt på den här veckan ser det ut som om du faktiskt får en intressant idé som är värd att spara. Fråga någon du litar på om råd och berätta om idén för denne så får du nog ytterligare tecken på om den verkligen är så bra som du tror. 
Oxen (20/4- 20/5)

Veckan kan bjuda på en riktig känslostorm. Händelser som i sig inte är så viktiga påverkar dig mer än annars och kan leda till att du brusar upp mot både familjemedlemmar och vänner. Var noga med att inte belasta dig själv för de här urladdningarna – alla har rätt att må lite dåligt ibland.
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Den här veckan kan du blivit något osäker på den karriär du har valt och kan ifrågasätta dina tidigare val och önskningar. Kanske är det så att du har mognat lite under de senaste åren och kan se på din situation med lite visare ögon. Det tåls i alla fall att funderas på och ju tidigare du gör det desto bättre.
Kräftan (21/6 - 22/7) 

En sak som du lägger ögonen på kan plötsligt få dig att tänka på en gammal vän eller familjmedlem som du inte har kontaktat på länge. Detta är en bra tid för att åter knyta vänskapsbanden. Ta dig i kragen och lyft telefonluren. Du kommer antagligen att bli positivt överraskad över hur mycket ni fortfarande har gemensamt och hur kul ni faktiskt kan ha tillsammans.
Lejonet (23/7 - 22/8)

Din erfarenhet inom ett område är dig till god hjälp under veckans första del. Du får tillfälle att briljera och en härlig känsla håller i sig hela helgen. Om du inte har ett förhållande så kan du utnyttja ditt nyvunna självförtroende till att hitta en ny partner, men då krävs också att du rör dig bland folk och inte bara sitter hemma. 
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Var noga med att inte såra någon tidigt på veckan. Även om det sker oavsiktligt så kan det innebära problem som tar resten av veckan att lösa. Det vore särskilt synd eftersom det verkar som om du kan komma långt på alla dina intresseområden om du bara får möjlighet att fokusera.
Vågen (23/9 - 22/10)

Den svartsjuka du kan uppleva från din partner är ett tecken på brist på ömhet. Om du bara anstränger dig en smula så får du så mycket tillbaka. Under den senare delen av arbetsveckan uppenbarar sig en möjlighet där du kan påverka hur din arbetssituation ser ut framöver. Att ta chansen ser du som en självklarhet. 
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Du kan känna att du har rätt så mycket tur i veckan. Kanske är det något borttappat som du hittar eller en mindre lotterivinst. Det kan också röra sig om att du har turen att stöta på en kär vän som du inte har sett på länge eller att du träffar en potentiell framtida partner. Annars är du trött under veckodagarna och ser verkligen fram emot helgen.
Skytten (22/11 - 21/12)

Veckan börjar bra utan några särskilda händelser, men under veckans andra hälft så kan en liten krämpa som du trodde hade försvunnit återigen göra sig påmind. Du är så trött på att du aldrig tycks bli av med den och det här kan få dig att tappa fokus från andra positiva händelser under veckan. Du som söker efter en ny partner har ypperliga chanser att förverkliga din dröm. Tänk bara på att försöka hålla dig positiv och inte klaga för mycket över dina egna besvär under dessa möten.

Aj

Tyvärr har jag ingen tillgång till min dator så det kommer bli hemsk uppdatering framöver. Dock vet jag inte hur länge.

Jag känner själv på mina inlägg hur depp de är men BARA idag BARA nu BARA för att skolan precis börjat. Sen bättrar mitt humör sig jag lovar. Om jag inte har PMS vill säga.
Love,

buu

Skolan började idag.
Det kändes som rena tortyren.
Vill ha lov igen.
Det var mycket roligare.Sista dagen som den normala Maary

Söndagsångesten är på mig mer än någonsin. JAG VET INTE HUR JAG SKA HINNA MED ALLT!?
Kan bara garantera att frånochmed imorgon kommer jag bli PLUGG-MAARY.
Jovisst, sju veckor frammåt för jag ska få MVG.


Ingen livsglad maary längre utan en nörd som är sur och stressssad (hoppas ni ser skillnad annars är det sorligt)


MISSA INTE IKVÄLL

För min del blir det "djävulen bör prada" har aldrig sett hela..tror jag


UPDATE:

Jag har jobbat helt otroligt hårt den senaste timmen.
Har gjort om i mitt rum och även satt upp ett nytt skrivbord.
Jobbigt, blev en del svett, tårar och blod....eller inte ;)
Så här såg skrivbordet ut från början.


Sen vare bara att sätta ihop ett nytt. SJÄLV.
 

Men först en NOOOOGA titt på ritningen....


Resultatet. OM JAG BLEV NÖJD.
31 november.


Här är vi. Glada och taggade


Vi fick nya vänner.


Sen fick alla för sig att bli galna


Slutade med messmör på Gabbes byxor.

Kvällen blev iallafall otroligt lyckad för min del. Känns som ett perfekt avslut på lovet.


Galet

Shaaajt. Kvällen spårade rejält. Vågar man ens visa bilderna? Heelt galet.
Ska omedelbart dricka kaffe så jag kan ta mig upp ur sängen.
Bloggen designad av:
Tasnim | Vardag & Bloggdesign


RSS 2.0