Ja men tjena.

Då vet man vad min bror håller på med i skolan
Hittade ett filmklipp då han gjorde "svimm testet" (ja då man andas ut och man inte får luft och man svimmar) ja men moget killar, moget.
Var inte det där farligt oxå?
Äh, han får lära sig den hårda vägen.
HAH.skj. Ska ta ett snack med den där killen
Stress.

Har sjukt problem med stress. Så nu ska jag...

1. Bort från datan.
2. Ringa någon och prata av mig lite (att gå i samma klass med narek är mkt att bära på..)
3.viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiila lite granna sådär
4. Plugga sen göra andra vikiga saker.
5. VILA VILA SOVA VILA SOVA!

Antar inte att jag bloggar mer idag, bara om jag har tid. Och det har jag ej mycker av just nu.


Jag och syrään.

PEACE.
DAGENSSSS!!

David är toppeneleven i klassen. MVG i allt. Narek är......*no comments*

Narek (till david): Varför pluggar du så mkt under rasterna och lektionerna?
David: Då slipper jag plugga hemma
Narek: Jag pluggar aldrig under rasterna eller lektionerna och ändå behöver jag inte plugga hemma.

HAHAHAHAHAHAHAH!!!


Men då ska alla veta att narek kommer sluta som hygieningenjör hygientekniker i framtiden. (städare)


EN SJUKT LÄSKIG FILM.

Det finns läskiga filmer. Och äckliga. MEN DENNA. Den är helt sjuk. HELT.
Ska se den när någon vågar se den med mig. För denna kommer jag ALDRIG kunna se själv.

Baby Blues heter den.Här är trailer. LÄSKIGT ELLER VAD?!

JUST NU:

Dricker jag bonaqua och chillerillar med Lovisa, Narek, Öthman och Zaid. Härligt härligt. Skönt med lite hål ibland :)Öthman och Naaarek checkar film. Lika gay som vanligt <3<3


Humörsvängning.

Mitt humörär som frittfall. Det går jätte sakta upp och sjukt fort ner. Icke bra icke bra. Hjälper inte att jag knappt har fritid och måste lägga ner ALL min tid på skolan.


Så här känner jag mig nu...


Sååå stolt.

Jag har än bara hunnit gjort fysik, av allt. Men jag har kommit någonvart iallafall! Och hur bra är inte det?? En timme till sen ska jag sooooova!

Denna underbara kaffe/termos mugg köpte jag idag! Nu kan jag vara pigg HELA tiden. Det ser jag fram emot. Sparar pengar gör man oxå! Känns som det är dax att tänka på det...


Åhléns 75:- , värt varenda krona.


TISDAG!

Hejhejhejhej!!

Jag kom inte hem för så längesedan efter att ha mött upp mille efter skolan. Nu ska jag plugga. Jag tänker inte alls spendera min tid på massa annat skit. Nu gäller det. Orkar inte vara halvdålig längre. Och jag gör allt som krävs för att få bättre betyg.... HAHAHA(internt skämt i min lilla klass)

Aja skriver mer om någon timme. kyss.


Allt ska pluggas. ALLT. I love it!


HAHAHAHAHAHA!!!!

Ni MÅSTE(!!) se på hela! Människorna som är med har problem med rösten och programledaren kunde verkligen inte hålla sig för skratt. Åh vad jag DOOG av garv när jag såg denna. HAHA!!!!
En måndag då.

Men tjabba.

Dagen var lång. Kanske lite väl lång. Mötte upp lite dudes i staden och hade det trevlans. Slutade med att jag åkte till tobbe och nu är jag hemma. Trött och sliten från skoldagen.
Har inte ens pluggat. Men det får man ta. Ska försöka vara duktig och skriva klart uppsatsen som skulle in för 2 veckor sedan. Ja men tjana så poduktiv är jag när det gäller läxor. Ska BARA kolla klart på berns, kolla facebook ett x antal gånger till(och bloggar) och förbereda lite saker. sen kan jag plugga.


Nytt köp. Ja men vad ska man göra när man börjar få päls såhär till vintern. Jaa vi blattar har det svårt.


MISSA INTE IKVÄLL!
HOROSKOP!

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Kommunikationsmissar verkar stå som spön i backen under den tidiga veckan. Särskilt familjemedlemmar verkar helt missförstå dig och det här kan leda till en del smågnabb. Om du anstränger dig för att vara så tydlig som möjligt (du kan tycka att du till och med är övertydlig) så kan detta i viss mån undvikas.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Bli inte förvånad om du märker att personer observerar dig noga under denna vecka. Detta verkar bero på att du gör det mesta rätt för tillfället och att de är intresserade av hur du egentligen gör för att lyckas. Nu har du också chansen att imponera på dem du ser upp till. Kanske finns det någon chef som det lönar sig extra mycket att ligga bra till hos. Lägg din ansträngning där, det kommer att löna sig ordentligt i framtiden.

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Din erfarenhet inom ett område är dig till god hjälp under veckans första del. Du får tillfälle att briljera och en härlig känsla håller i sig hela helgen. Om du inte har ett förhållande så kan du utnyttja ditt nyvunna självförtroende till att hitta en ny partner, men då krävs också att du rör dig bland folk och inte bara sitter hemma.
Väduren (21/3- 19/4)

Av någon anledning så känner du dig fylld av energi den här veckan. Kanske har du sovit bättre än vanligt eller ätit nyttigare, du känner i alla fall dig mer uthållig på alla plan. Du kan utnyttja det här till att komma framåt på alla dina intresseområden och ta tag i sådant som du har haft liggande länge. Nog har du något jobbigt som du har skjutit framför dig, nu är rätta tiden för att ta hand om det. Du anar inte vad skönt det kommer att kännas efteråt.
Oxen (20/4- 20/5)

Ett litet gräl med någon som du har ett projekt ihop med kan få början på veckan att kännas en aning jobbig. Förmodligen är det bäst om du ger personen i fråga lite utrymme och sedan tar upp ämnet igen när känslorna har dämpats en smula. Resten av veckan blir betydligt positivare särskilt om du har någon festlighet planerad till helgen. Den ser ut att blir riktigt lyckad.
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

En sak som du lägger ögonen på kan plötsligt få dig att tänka på en gammal vän eller familjmedlem som du inte har kontaktat på länge. Detta är en bra tid för att åter knyta vänskapsbanden. Ta dig i kragen och lyft telefonluren. Du kommer antagligen att bli positivt överraskad över hur mycket ni fortfarande har gemensamt och hur kul ni faktiskt kan ha tillsammans.
Kräftan (21/6 - 22/7)

En liten förändring som gäller ditt hem kan göra underverk för ditt humör. Nu är det dags att ta tag i projektet om den där inredningsdetaljen som du har skjutit framför dig. Du kanske ändå får vänta tills slutet av veckan med detta eftersom du i början av veckan kan känna av en förkylning och saknar därför rätta geisten. Undvik att hamna i diskussioner under den här veckan, det är slöseri med tid – du ser ändå inte ut att få din vilja igenom.
Lejonet (23/7 - 22/8)

Veckan börjar bra utan några särskilda händelser, men under veckans andra hälft så kan en liten krämpa som du trodde hade försvunnit återigen göra sig påmind. Du är så trött på att du aldrig tycks bli av med den och det här kan få dig att tappa fokus från andra positiva händelser under veckan. Du som söker efter en ny partner har ypperliga chanser att förverkliga din dröm. Tänk bara på att försöka hålla dig positiv och inte klaga för mycket över dina egna besvär under dessa möten.
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Din energi och ditt humör är på topp på denna vecka. Det får en skön känsla att infinna sig och den håller i sig i princip hela veckan. Se bara upp så din impulsivitet och sprallighet inte leder till några förhastade beslut. Ett avtal av ekonomisk karaktär ser ut att bli mindre lyckat om du inte får den betänketid som du behöver.
Vågen (23/9 - 22/10)

Försök att gå till sängs tidigt de närmaste dagarna. Du kommer att känna skillnaden i energinivå och du får förnyad kraft till att lösa de små problem som du har framför dig. Detta gäller särskilt för dig som har utmaningar i jobbet eller skolan den närmaste tiden. För att få den skönhetssömn du behöver så är det ingen dum idé att planera in ett extra träningspass.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Den här veckan ser ut att vara fylld av nöjen, ofta från oväntade håll. Kanske är det en vän eller din partner om du är i ett förhållande som kommer med förslag på en ny och spännande aktivitet. Förbindelsen mellan din hjärna och din mun verkar inte vara helt gjuten för tillfället. Det finns stor risk för att du säger sådant som du inte menar eller som andra helt enkelt missförstår. Tänk igenom det du skall säga en extra gång för att minimera den här risken.
Skytten (22/11 - 21/12)

Den här veckan ser du att vara mycket attraktiv. Du vet inte riktigt vad det är men av någon anledning så verkar personer som tidigare inte lagt märke till dig nu se alla dina kvaliteter. Kanske beror det på att du den här veckan känner dig helt avslappnad och lugn. Hur som helst så blir det i och med detta
en mycket bra vecka för dig.

GÄSTBLOGGNING; JOHAN ERIKSSON

Jag har haft en tanke på en sak. Vad finns vi i? Jorden ligger i universum som är oädnligt stort? Hur går det ihop? Det måste ju finns i något? Eller? Tänk om hela Jorden är ett salladshuvud som ligger i ett kylskåp och vi är små bakterier som chillar på salladshuvudet? Helt random tanke bara.
Btw. Orka bry sig. dåligt inlägg lite soft bara. Peace.

Av Johan Eriksson.

Ja men då vet ju alla varför inte johan har en blogg. Tråkigt nog är han ju inte så bra på att skriva...
HAH skjjjj, kärlek. /maary


SNABBT SÅDÄR.

Ja men hej.

Dagen är najs.
Jag och narek har bråkat som jag vet inte vad. Det började med att han drack ur ett mjölglas med mitt tuggummi i. Han bör ju inte ens va arg efter vad han gjort. Skrattade tills jag fick ONT och jag skrattar fortfarande narek. För du är så LIIIITEN.
Payback bitch ;)


En bild på narek bara :)

Nu ska jag ha svenska. Sen prov. Kul kul kul. Håll tummarna?
JUST NU:

Har jag groooovaste huvudvärken och pluggar småföretagande.
Kan berätta för er att kombinationen inte är passande och man bör helst undvika det.
Great!


Aja jag bööör ju fortsätta nurå. YEY.


Sist men inte minst.

Lite nytt i garderoben dååårå;


H&M 249:-

H&M 199:-

H&M 299:-

H&M 129:-

Taxfree , don't remember!

Åh vilken H&M nörd jag är. Jag skämms.


PÅ BÅTEN DAG 2

Vi vaknade sjukt tidigt. Åt en frukostbuffé och vet ni vad jag åt? (TJOCKIS SOM JAG ÄR...ja tårtor..massa tårtor som frukost, mådde inte liiiite illa efter)

Men ja efter det så gick vi alla på spa. Herrejösses. Jag har inte upplevt denna slags avslappning NÅGON GÅNG!!!
Man kände sig seriöst lycklig och problemlös. åhhhhhhhhhh.


Efter spa kunde man sitta ute och bubbla. VEM ÄR SJUK NU?! jo jag, kanske ett till sönder revben snart då!

En drink bara. Den var god oxå.

Helt avslappnad. Lycka.

Sen hände det inte så mkt, strosade runt, shoppade mer, åt och åkte hem.
Men detta ska göras om. Lätt.


PÅ BÅTEN DAG 1

Ja men så kom vi fram till båten efter massa onda ben och steg. VI GICK FRÅN STAN (i sthlm..)

Men det var sjukt kul, lite ovänat faktiskt. Vi började det hela med shopping...(vad händer när 4 tjejer går runt i en tax free...) ja alltså spenderade vi en EVIGHET där inne (jag menar allvar typ 3 timmar)

Sen så sprang vi runt på hela båten och hade det massa treeeevligt ;)


Jag och syster. ÄLSKAR DIG.

*stolt fotograf* Fin blev den :D
En jag. Och himmel.

Lite av våran taxfree köp. ½ blev uppätet (om inte meeer). Riktiga tjockisar

Efter en dricka....

Blev godissnören plöstlit skitkul. hm...

äh, ser värre ut än det var.
Nej men det var sjukt kul, sov inte mycket alls... men dagen efter mmmmm!


sightseeing stockholm

Min gudmor ville sååååå gärna kolla runt i sthlm (hon tyckte att det var sjuuuukt fint, men då kan man ju undra vad hon jämför med.. hah) ja men så vi gick runt shoppade och tog massa bilder på allt och alla.
Så lite kan jag bjuda på!´


ååååh en fontään! Den MÅSTE vi fota!!!!(med oss såklart)

ÅH EN TEATER. DEN MÅÅÅSTE VI OXÅ TA KORT PÅ!

ÅH ETT TÅG! där i måse vi ta kort!

Näe okej kanske inte exakt så det lät. Men TYP?!
Men det var kul, se sverige från annat perspektiv från vad jag ser. HAH....


Nu åker jag!

Ska åka till stockholm, shoppa och åka på kryssning.
Otroligt efterlängtat. Ska bli sjukt kul :D
Bloggar imorgon kväll igen!

PUSSS PÅÅ ER!


Jag i mina bästa år. Sjukt snygg.


Och ja filmen...

...Var bra.
Mycket bra.
Hade sjukt många vändningar.
Höll på att börja storböööla i slutet men tobbe förstörde "the sad moment" 
Sevärd. H E L T  K L A R T ! !

Lade upp 4 bilder iafall ni hade svårt att se eller nått.
NU ska jag sova.

GODNATT!


På kvällen...

...Bestämde jag och Tobbe att gå på bio "flickan som lekte med elden" It was awesomee! Filmen var grymm och det var helt sjukt mysigt att vara med älskling.

Har bestämt mig att gå på bio mycket oftare, det är verkligen underskattat!


Tobbe var nyttig och köpte Loka medans jag Cola. Kan ni gissa vem som drack av min cooola!?
Dagen fortsatte...

och jag mötte upp mille och tobbe. Mysigt värre strosade vi runt på staden och letade efter en ny mobil till mille. OCH HITTADE VI!?...

Hah neee men hon hade liiiiiiite beslutsångest. Så det blev att shoppa med mille till mille. Den där tjejen är ju rik. Tobbe med för den delen. Och här kommer jag invandraren utan jobb. jag känner mig utanfööör :(


Dagens klipp. Camille och jag föll båda för handskarna ovandför (H&M) vet ni hur snygga de är på eller?
Hett hett!!!
DAGENS BÖRJAN

Ja men min uppdatering var helt kass. Men jag vaknade tidigt tidigt idag för att knalla iväg till staden för att möta mallish. Sagt som gjort mötte jag henne och tog lunch på BK och bara chillerillade litegranna sådär ;)
Trevlig var det!


Määällan och maaaat! mmmm skulle inte banga på det nu asså.


GODNATT!

Ja men nu ska jag ta och lägga mig i sängen, kolla på 17 again och knapra på min choklad.
Nu är ni avundsjuka va va va? ;)


Jag har både hört ris och ros om denna så det ska bli intressant och är inte filmen bra så kan man alltid kolla på Zac. HAHA..skj ;)

GODNATT PÅ ER NU.

Jag känner mig cool.

Ja de flesta som läser denna blogg vet antagligen att min linje är teknik...och nu är det inte bara teoretiskt utan även praktiskt.
Så nu vill jag visa er VAD JAG HAR GJORT! (och Othman, vi sammarbetar dårå..men jag är hjärnan i det hela;) HAH.
Det är inte som om vi ska hålla på att göra spårskurvar i 2 år, nej utan vi ska bara lära oss hur maskinerna funkar... så här är ett smakprov!!!


Ser ni skillnaden? Det hoppas jag veeeeerkligen!
Vet ni hur stolt jag är över den där spårskruven eller? NI ANAR INTE.


Saaaaknar!

Min gudmor från rumänien tog sig hit idag. Ojoj så svårt att helt plöstsligt börja prata rumänska.
Det var 29 grader i rumänien så hon tyckte det var rena rama vintern här.
Jag vill tillbaka. NU!Den där kvinnan känner mig mer än väl.
Hon hade med sig choklad och underkläder. Allt en tjej behöver HAHA.


LÄSKIGT VÄRRE

The Haunting in Connecticut är baserad på en sann, skakande historia om en familjs skrämmande möte med det övernaturligas allra mörkaste krafter.

Ja...en liten jättekort beskrivning av filmen.
Men den är sann, den är läskig och äcklig. PRECIS VAD JAG GILLAR ATT SE!
Så den var najs och sevärd. Inte bra att se på själv dock...
Päls

Nej jag har inte dödat en mink. Och nej jag har inte snott min mormors päls. Det är min nyyya tröjja vettni! Spanade in den redan förra vintern och nu var det dax för köp. Snacka om Oimplus köp!
N Ö J D  E L L E R  V A D ? ?LOVELY.

Nu är jag hemma. Sorry för ubertråkiga inlägg men äh så kan det gå, måste ju ha ett liv oxå ;)
Spenderade dagen + natten hos älsklingen. Det var verkligen hur mys som helst. Film blev det oxå. (men om den tar vi sään)
Träffade mille oxå senare idag. Hur mys som helst det med. Och oj vad vi pluggade och pratade om saker mellan himmel och jord.


N i  g ö r  m i g  l y c k l i g


LEEDIIG!!

HELLO!
Är fortfarande hos tobbe och ska se film nu. Ska även möta lilla mille sen så jag bloggar senare när jag är hemma igen. PUSS PÅ ER.


TJOHO!

Sorry för mkt dålig bloggning idag men dagen var hektisk.
Kom precis till Tobbish nu så jag kommer inte direkt blogga så aktivit.
Men det kommer nog fler inlägg under the kvällen.

PÖSSS

HISS OCH DISS.H I S S


Marabou frukt & mandel. Det är få som gillar den eller ger den en chans. Men jag är beroende.
SÅ GOD!! Ni måste prova.


Hösten. Trodde att det skulle vara helt hemskt med höst. Men solen är fortfarande kvar...(ett tag till iaf)
och vad är härligare än att mysa en mörk och regning höstkväll med ljus och film. mmmm<3
Fina färger på träden är det oxå!
Så man ska inte klaga! :DStudiedagar. Det är precis vad vi behöver nu. En kort break efter sommarlovet (för vi har väl inte haft
lov va??) Nu ska man vila ut och få motivation för skolan igen!!!

Höga stövlar och nitar.
JAG ÄLSKAR!!!
Fast inte föööör höga stövlar utan lagom till knäna typ...åh vad jag längtar tills jag kan inskaffa sådana.
Och väskor,skor(+kläääder) och armband med nitar....yeeey!

Armbandet kommer inom kort finnas att köpa på H&M!

D I S S

PMS. Ja något av i princip alla tjejer lider av och jag lite extra mer än vanligt. Det sorliga är att man
INTE VÄLJER att vara sur. Man blir det bara och jag som har pms 3 veckor i månaden har ju det liiiite 
knas haha.


Att bli kallad king kong.
Ja man tar ju lite åt sig, hårig och blatte lixom :(

Liknar ju mig till pricken:(

Matte.
SVÅRT SVÅRT SVÅÅÅÅRT. Behöver grov hjälp. Aja ska sluta blogga och återgå till lektionen så kanske jag fattar mer.SÅ KAN DET GÅ!

Godmorgon!!
Försov mig med en timme, men jag tänker banne mig inte låta det förstöra min dag! :D
Jag ska straxelistrax ta mig till skolan yeyyyy.. LOV IMORGON! (som jag har längtat....SOVA UUUUUT!)

j a g  ä l s k a r  l å å å t e n ! ! !

Busta Rhymes ft Estelle - World go round

Den gjorde min morgon. School here I come!En tanke såhär lite sent


40 PLUS!!!!

Alla studenter med studiebidrag. De ska höja studiobidraget med fyrtio kronor per månad! (år 2010)
Behöver alla pengar jag kan få tag i så jag är heeeeelt överlycklig!


Money money money! På fredag smäller det HAH.

Styrketräning för mitt mentala sinne

Nu har jag överträffat mig själv. Jag känner mig så otroligt mycket starkare. A t t  j a g  e n s  v å g a d e ! ! Detta känns så stort. Jag skulle aldrig gjort detta om det var för ett år sedan. Som jag har mognat. Jag tog steget och sade det jag ville ha sagt. Och fick den responsen jag hoppades att jag skulle få. Jag darrade och stammade. Men efteråt...jag kan inte beskriva känslan!
JAG ÄR SÅ STOLT....att jag vågade fråga busschaufören om jag fick åka gratis.


HAHAHA så här såg jag ut!


Svårt att vakna glad?

Jag är världens surigaste morgonmänniska. Händer någon gång (1/1000) att jag vaknar glad men det händer i princip ALDRIG.


Så här ser jag ut på morgonen. haha.

Och problem är ju till för att ändras so here you go.
Vägen till att få en gladare morgon är att .....

- S L U T A  S N O O Z A , att snooza väckarklockan gör en tröttare. Det är vetenskapligt bevisat. Så sluta snooza och vakna på en gång istället.

- L Y S S N A  P Å  M U S I K ,
att vakna till musiken man tycker om gör en glad. Prova att lägg MP3/IPOD nära sängen så att du lätt kan ta upp den när du vaknar. TRO MIG. Du blir genast piggare om du dunkar till en skön techno låt klockan 6-7 på morgonen. TRY IT!!!

- K A F F E  & T H É , Ibland har man helt enkelt en dålig dag. Då behöver man något som hjälper en att vakna. Gillar man kaffe så är det en perfekt kick på morgonen. Fast sen sjunker det hela framemot eftermiddagen. Det bästa alternativet är thé. Gott, nyttigt och bra för kroppen!Filmer ikväll

När jag var liten älskade jag dessa 2 filmer. Hhaha lite nostalgi över det hela. Ska nog spana in någon ikväll.


Allt en tjej vill ha klockan 22.45 på 1
Systrar i jeans
kl 21.00 på 5


Det är INTE okej.

Jag blev tipsad om en bilddagbok som tydligen skulle vara "rolig" ....
Att en tjej som är 93-94:a viker ut sig + sin pojkvän HELT på bilddagboken (utan lösenord eller något) är ju sjukt. Jag kan inte förstå det roliga i detta. Det är snarare BARA sorligt. MÄNNISKOR DETTA ÄR INTERNET alla kan se och de kommer ALDRIG försvinna.

Det värsta är att hon skriver under sina nakenbilder "är min kropp fin eller ful"  elller "fin eller ful"
Att hon behöver fråga världen om hennes kropp är okej. Herregud, tänk er vilket självförtroende hon måste ha. Och att folk skrattar åt det...jag gråter.


Har täckt för..

Nu ska jag gå och sova. Frågan är ju VARFÖR JAG INTE REDAN SOVER? Bra fråga som jag inte kan svara på
GODNATT FOLKET!


På TV ikväll!!Treeeevlig kväll alihoppa!

Killar beroende av spel, tjejer beroende av...?

S o c i a l a  s a j t e r . . .

Och tja.. det är ju sant. Vi tjejer bloggar mer än killar och använder facebook mer flitigt (de flesta) vi är bra på att lägga upp bilder överallt och ha koll på det senaste om allt och alla.

Men detta...???? HAHAHA jag doog av garv när jag läste detta (observera att jag satt själv på tåget) Men herregud sancka om att ta FARMVILLE på allvar (jag har faktiskt slutat!!)


"Tjejerna väljer att skolka för att till exempel sköta sitt jordbruk på farmville"

HAHAHAH MEN KOM IGEN NU TJEJER. VADÅ SKÖRDA HAHA?!! GÅ TILL SKOLAN!


Hemma nu då!

Tudeluu!

Nu är jag äntligen hemma efter en LÅNG skoldag. (heeeelt tråkig med...)
Hann tröstshoppa lite. JA DET ÄR JU SÅ SYND OM MIG!! *gråter lite oxå*

ANYWAYYY, detta köptes;

Jag var så röd i mitt anzikt att jag var tvungen att vita till den lite så det syns.

(49,90:- kostade DOVE och Min underbara halsduk 129:- på H&M)


Det var tider det!!!!

Denna bild FRÅN TREAN hade lagts till på facebook. SER NI VAR JAG ÄR?!
HAHAHAHAHH!


sååå små !!
Väskor hjärta Gina

Gina Tricot har fått in så grymmt snygga väskor. I'm in lööve. Vill ha pengar NU NU NU!


299:- kostar den, passar till olika tillfällen. Bra eller vadå??? :D

Fransväskor är inte min grejj. MEN DENNA. ÅH......... (199:- kr)

SÅ SÖÖÖT. 199:- för denna med!Ska inhandlas.

Nu är det dax. Innan jag börjar bli twilight vit (igen!!) att göra något åt saken.

Inte sola. Varför kan man ju undra? Men det har ju kommit fram att det är EXTREMT farligt och att det höjer chansen att få cancer(värre än rökning). Varför riskera sitt liv BARA för att bli brun.

Så smart är jag så nu ska det inhandlas Dove brun utan sol som jag har hört mycket gott om.


Finns på H&M för 59 kr
Får ej fläckar av den!! :)


VECKANS HOROSKOP!!!!!

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Ditt självförtroende är inte på topp under veckan och det verkar smitta av sig på det som du just nu tar dig för. Allt är inte så svårt som det ser ut, det är bara du som ser på det med lite extra mörka glasögon för tillfället. Lite positivt tänkande skulle göra underverk för dig och få dina aktiviteter att bli så mycket enklare att hantera. Avsätt lite tid åt att verkligen lyfta fram det positiva i allt omkring dig så kommer ditt liv denna vecka att bli så mycket bättre.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Du verkar vara på rätt plats vid rätt tillfälle den här veckan. Äntligen kan du tycka eftersom du tycker att du annars har haft lite otur på sistone. Men den här veckan verkar du i alla fall ha turen med dig på ett område, nämligen när det gäller kärlek. Du ser ut att träffa någon på ett mycket oväntat ställe och intresset från den du träffar går inte att ta miste på. Kanske är du inte riktigt lika intresserad – i alla fall inte till en början, men du har du åtminstone valmöjligheten.
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du bär på en lust att lämna den gråa vardagen och bara resa iväg. Om du inte redan har en resa planerad så kan det vara läge att boka in en, om så bara en dagstur. Det kommer att göra dig gott och din energi kommer att stiga märkbart. Är du inte i ett förhållande så fråga om en vän vill vara reskamrat. En flirt är i så fall möjlig på destinationsadressen.
Väduren (21/3- 19/4)

En händelse från en tid tillbaka ligger fortfarande och gnager. Det ser ut som om det kan vara något gammalt kärleksbekymmer som tynger dig. Om det rör ditt förhållande och du inte har tagit upp det med din partner än så är det nog lika bra att göra det nu. Du vinner inget på att gå omkring och vara sur och har antagligen svårt att lösa problemet på egen hand.
Oxen (20/4- 20/5)

Alla ingredienser för att du skall må bra finns under denna vecka. Relationerna till vänner och familj stärks och du njuter för första gången på länge av att umgås med dem. När det gäller kärlek upptäcker du att du har valmöjligheter och det är inte något som du precis mår dåligt av. Det enda som är lite negativt med veckan är att du ser ut att spendera mer pengar än vanligt och din ekonomi kan därför bli något ansträngd.
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Du tycker att någon går över gränsen den här veckan. Det kan röra sig om en vän eller arbetskollega som inte riktigt har någon förståelse för dina känslor. Det verkar tyvärr inte bli bättre av att du förklarar hur du uppfattar situationen för personen heller. Som tur är så finns det andra vänner som förstår dig och kan stötta dig.
Kräftan (21/6 - 22/7)

Energin kan tyvärr saknas denna vecka. Var noga med att ge dig tid till att återhämta dig och var väldigt selektiv med vilka uppgifter du tar på dig. Till helgen har din energi fyllts på en aning och ditt humör lyfts också tillsammans med detta. Du och en vän ser ut att ha en trevlig dag i slutet av veckan. Det ser ut som du spenderar en del pengar (lite mer än du tänkte) under denna aktivitet.
Lejonet (23/7 - 22/8)

Du måste ta dig tid att ta itu med ett problem som har hängt över dig ett tag nu. Det verkar vara av ekonomisk art, men som tur är har du nu resurserna att lösa det. Helgen passar mycket bra för att prova nya saker. Kanske finns det en restaurang som du velat gå till länge men som du ännu inte har fått chansen att testa. Var kreativ och du kommer inte att bli besviken på resultatet.
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Den här veckan ser ut att kunna bli riktigt bra förutsatt att du tar tag i ett problem som du länge skjutit framför dig. Din ekonomi ser ut att både kortsiktigt och långsiktigt kunna förbättras avsevärt om du lägger ned lite tid på att gå igenom de avtal och förbindelser du har. Du blir antagligen positivt överraskad över vad du kan spara.
Vågen (23/9 - 22/10)

Ett möte som du har väntat på länge kommer äntligen att äga rum den här veckan. Det kommer att kännas minst sagt pirrigt men resultatet av mötet kommer med stor sannolikhet att bli mer eller mindre som du önskar. En del kompromisser är nödvändiga men du drar ändå det längsta strået. På grund av detta möte så måste du avstå från en del andra aktiviteter och det gillas inte av alla i din omgivning.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Det blir en rätt så händelselös vecka för dig. Allt är mer eller mindre som vanligt. Kanske inte så roligt eller spännande, men du kan inte hjälpa att tycka att det är rätt så skönt ändå. I mitten av veckan verkar det som om du spenderar lite mer pengar än vad din ekonomi tillåter, men det inget allvarligt – i alla fall inget som du går och oroar dig över.
Skytten (22/11 - 21/12)

Den här veckan ser du att vara mycket attraktiv. Du vet inte riktigt vad det är men av någon anledning så verkar personer som tidigare inte lagt märke till dig nu se alla dina kvaliteter. Kanske beror det på att du den här veckan känner dig helt avslappnad och lugn. Hur som helst så blir det i och med detta en mycket bra vecka för dig.
DAGENS.

Har inte ens börjat plugga, men det kommer!
Mallan har gjort mig beroende av en grymm låt.
Milows version är lam men Katerines är HELT UNDERBAR.

L y s s n a  o c h  n j u t ! !
Katerine - Ayo Technology

Milow - Ayo Technology


Autumn

Jordnära färger, varma och tjockare kläder. HÖSTEN är här, vare sig man gillar det eller inte.
Jag tog en titt på H&M:s hemsida och hittade verkligen MYCKET snyggt.

Och trots allt. Vilken årstid är mysig om inte hösten?Hittade dessa saker som jag bara MÅSTE ha i höst!!


UPDATE. JUST NU:

Jag sliten? Inte alls. Första gången jag verkligen är helt pigg på en söndag.
And I love it!
Så nu tar jag mig själv i kragen och plugga.
Nu ska jag få detta gjort!


Fysik har aldrig vart min grejj, men nu jävlar. Nu ska detta kunnas!!!!


igår kväll...

var sjukt trevlig. Rolgt folk och mycket skratt! Ja...kvällen blev helt enkelt lyckad!


Jordgubbsklubba ffs!

Calle och Rebecka! :D

Annie och Marco :) (och lilla sofie i bakgruden)

söööötnos!

Boys boys boys ;)

OM det gick hett till!

Flickorna får avsluta det hela!


PARTY.

Städat, pluggat, vilat är vad jag har gjort idag!
Duktig eller vad?

Ska dega framför tv:n ett  tag sen blire fest!
T a g g a d ! !


HELG. snart.

Ni kan inte ana hur trött jag är på skolan
HELT SKOLTRÖTT.

Vet ni hur sjukt sugen jag är på en myskväll eller? Ska nog ladda ner lite bra filmer och bara ta det lungt ikväll. Slappna av och bara stressa av. Finns inget bättre ibland.

Denna film ska jag se "he is just not that into you" verkar vara asbra!

mys.

Jag och tobbish kollade på Män som hatar kvinnor. Jag kan verkligen lova er. BÄSTA SVENSKA FILMEN. Jag tycker inte om serier som "wallander" eller "beck" men denna film var inget som dem. En klass för sig.Kom hem sent. Är sjukt stressad och trött.
Blir inget mer bloggande för idag. Och imorgon blir det förhoppningsvis "klassfest" (typ..) skönt att slappna av lite och komma ifrån skolan.


JUST NU:

Sitter jag hos tobbe och dunkar till 500 miles-The proclaimers. HAHA.
Vi ska nog ta och se på film. Blir dåligt med bloggande.
HÖRES NÄR JAG KOMMER HEM!!

PÖSS.


AMANDA VAR DET.

HAHAHAHAHAHAHAH. Jag har gjort det förr och jag tänker göra det igen.
Hennes videoinlägg gjorde min kväll. 
TROR HON ATT HON ÄR KÄND!? Kolla vid 1:20 och frammåt. H A H A H !

k o m i s k t .

Amandavardet.blogg.se


ONSdag.

HÄJ!

Oj vilken dag. Helt galen mot slutet (produktionen = BLEV SÅ STRESSAD!!). Teknik är svårt. Blää.
Ska sitta och plugga strax bara för jag insåg hur himlans dålig jag är...
Bra insikt iaf... LIIIIITE sen bara HAHA. Aja vill man så kan man!!

Blev lite terapi (tröstshopping) på stan. Blev glad. Dock tror jag att mina pengar kommer gå åt jädrans mycket denna termin om jag ska hålla på såhär. Får hitta något billigare sätt.


En kavaj. Jag måste se viktig ut.Något jag bara ville ha.


JUST NU:

Heeeej.

Sitter i skolan nu och har håltimme....som första lektion.
Fikar och konverserar med mina klassisar.

Och förresten. Är det en negativ sak att säga till en kille att byxorna framhäver rumpan??
Provade på Narek. Han blev sjukt sur. HAHAHA


HAHAHA. Så fula!

Lovisa jobbar duktigt och Narek..ja jag vet inte vad han gör!

Och jag..jag pluggar. DUKTIGT.Tiiiisdag

Heeeeej!

Dagen började väl som ni märkte, dock spårade ut lite mot förmiddagen och blev halvt knasig.
Men det löste sig mot dagens slut då jag mötte upp Tobbe och pluggade med honom.
Kan dock inte påstå att han är den skarpaste kniven i lådan HAHAHA. Inte blev det många uppgifter allt.
Men jag blev på bättre humör och det var ju en fördel. Såklart.

Nu ska jag göra saker. Lite olika saker faktiskt. Känner mig produktiv såhär sent in på tisdagskvällen.
TREVLIGT TREVLIGT.

Liiiiite bilder från idag!

Har aldrig sett en gladare människa :D

Vår drog. MMMMMM!!PIGG OCH GLÁ!!

GODMORGON!
Jag är så glad och pigg att det är sjukt! Första gången jag vaknar upp såhär faktiskt!!!
Jajajaja nu ska jag fixa mig sen bär det åt till skolan där jag ska spendera ca 7 timmar... HAHA. Låter jätte illa men jag slutar 5.

Bloggar mer där vetttni.

PUSSSSPÅER.

Min SOMMRIGA frukost. Ack vad jag saknar sommaren....


21.55

Programmet som gör min måndagskväll.
ROAST PÅ BERNS!

21.55 på kanal 5. MISSA INTE.
Höll seriöst på att gråta av skratt sist!
Me love

HEEEJ!

Galet chill dag då vi BARA hade 2 lektioner.
Träffade Tobbe en jätte snabbis sedan pluggade jag på biblan med Mille.
Mysigt värre och vi fick saker gjort oxå!Köpte ett nytt armband. Sjukt fin.


Veckans horoskop

Oxen 21/4-21/5

Bra veckor för sport och för fysiska aktiviteter över huvud taget. Sitter du stilla för mycket blir du rastlös. Du orkar inte med tålamodskrävande saker heller utan du vill att det skall gå undan. Den inställningen kan ge kärleksproblem men också pigga upp kärlekslivet på lite sikt.

kärlek/sex 1
kul/nöjen 3
tur/pengar 4

 

Tvillingarna 22/5-21/6

Var metodisk och planera väl, annars hinner du inte med alla godbitar som serveras under dessa veckor. Det handlar om nöjesliv, nya möten med spännande människor, en härlig flirt och ett kärleksliv som gnistrar på alla sätt. Tidsplanering är ett måste om du inte skall missa saker.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 5
tur/pengar 3

Kräftan 22/6-22/7

En väldigt liten fråga visar sig bli ett stort problem när du skall reda ut den. Kanske är det en principsak. I varje fall vägrar vännen som du diskuterar med att backa en endaste millimeter. Följden kan bli gräl eller i värsta fall en avbruten kontakt. I övrigt två produktiva veckor.

kärlek/sex
3
kul/nöjen 1
tur/pengar 5

Lejonet 23/7-23/8

Fokusera på ditt kärleksliv. Du orkar inte med hur mycket som helst just nu, och du har två passionerade höstveckor framför dig bara du ger kärleken tillräckligt med tid och utrymme. En vän eller släkting kan bli besviken, men allvarligt talat: det är med största sannolikhet värt det.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 4
tur/pengar 3

Jungfrun 24/8-23/9

Du har gott om energi och nya idéer men räkna med viss tröghet när du skall sätta fart på saker. Du drabbas av upptagna vänner, förseningar och folk som hittar på ursäkter. Även ditt kärleksliv hamnar på något sätt i ett läge där inget riktigt händer trots väldigt tappra försök.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 3
tur/pengar 4

Vågen 24/9-23/10

Två livliga höstveckor väntar, något som inte är alldeles lyckat eftersom du är ganska trött och skulle behöva en del lugna dagar. Istället för lugn och vila regnar det ner nöjen, romantiska chanser, oväntade möten och möjligheter som du bara inte kan missa. Gott om stress.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 5
tur/pengar 2

Skorpionen 24/10-22/11

Du missuppfattar vad någon känner för dig och den personen blir riktigt sårad. Det här kan ställa till trassel, i synnerhet om det råkar hända på din arbetsplats. I övrigt har du två ganska trevliga veckor framför dig men det blir ont om nöjen, det handlar mer om jobb och ekonomi.

kärlek/sex 2
kul/nöjen 3
tur/pengar 5

Skytten 23/11-21/12

Hösten är här på allvar men det hindrar inte dig från att ha gott om sommarkänslor. Två romantiska, sköna och spännande veckor väntar. Dessutom går din karriär åt rätt håll, du har fina chanser om du till exempel söker ett nytt jobb eller löneförhandlar. Våga visa vad du tycker.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 3
tur/pengar 3

Stenbocken 22/12-20/1

Du reder ut trassel och missförstånd bland dina relationer. Det går ganska bra men alla blir inte sams för det, något som gör dig ganska besviken. Särskilt när du själv anstränger dig för att släppa gammalt groll och gå vidare. Detta är för övrigt fel veckor för stora, dyra inköp.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 2
tur/pengar 3

Vattumannen 21/1-18/2

Gott om nyheter på alla möjliga sätt, och det trivs du riktigt bra med. Just nu passar miljöombyten och förändringar dig perfekt. Du passar också på att testa nya metoder i alla möjliga sammanhang, något som ger sex- och kärlekslivet ett intressant lyft. Riktigt sköna veckor.

kärlek/sex 4
kul/nöjen 5
tur/pengar 3

Fiskarna 19/2-20/3

Egentligen händer det inte så mycket. Vill du få fart på saker måste du ta i och vara beredd att axla ledarrollen. Frågan är dock om det inte passar dig bra med två lugna veckor, det ger dig chansen att organisera din vardag lite bättre och kanske få lite mer motion och frisk luft än vanligt.

kärlek/sex 3
kul/nöjen 3
tur/pengar 5

Väduren 21/3-20/4

Nu blir det gott om knepiga val. Du har vänner som behöver dig men du har också ett kärleksliv som ångar av passion. Tiden räcker inte till utan du blir tvungen att göra någon besviken. Att försöka hitta en kompromiss hjälper inte riktigt, det är bättre att prioritera hårt.

kärlek/sex 5
kul/nöjen 3
tur/pengar 1


GODMORGON!

Kom precis till skolan, haft sovmorgon till nu.
Vet ni hur utvilad jag är nu eller?

Ska möta mille efter skolan så det kommer bli dåligt med uppdatering.


21.00

Söndagskväll dvs bara ta det lungt och se på film inför allvaret imorgon.
Finns 2 bra filmer ikväll. Har inte bestämt mig än. Men tror det lutar åt Notting Hill!Romantisk/Komedi
På kanal 3Drama/Romantik/Komedi
På kanal 5


ångestVet ni hur mycket kaffe jag dricker nu eller?
Försöker bli pigg men ögonen säger emot.
Har SÅÅÅÅÅ mycket plugg att det är helt gaaalet!!Kulturnatten

HEEEEJ!

Sjukt händelserik kväll igår och lite fööör busiga människor. Fixade mig hos mallan och taggade till, sen bar det av till alla olika människor. Arons fest var sjukt kul även om det spårade en aning he he. ;P

Jag är nog den sämsta människan när det gäller att ta kort på fest. Så det kanske blev max 5 bilder. Men äh. Vem tänker på kameran när man har kul?


Hos Marco ;)

HAHAHAHA.

På väg till stan (??)

Taggar till!

Ja nu tog bilderna slut.


TAGGGGADD!!!!

ÅH. Jag är SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ taggad tills ikväll.
Först bär det av till mallan då vi ska bli ännu mer taggade sen tobbes skjul, sen arons fest och till sist STAN.
HÄRLIGT!
Kommer bli en grovt lyckad kväll. I know that!Jag frågade mallan vad hon skulle ha på sig ikväll, HAHAHA! jajajajajaj jag är på flummhumör BUT I LIKE IT!


VECKAN I BILDER.
Veckan började med ett x antal sjukhusbesök. Nu är man inte lika rädd för sjukhus iaf ;)Så här mycket tyckte jag synd om mig själv innan sjukhuset. HAHA. Tröstäta JAVISSST!Fast såhär glad var jag när alla sjukhus besök var avklarade och jag fick lite droger med mig hem!Nya köp blev det också denna vecka. 2 jackor från H&M (599:- st) sen en skjorta från ATT. (249:-)"Hårigas i klassen" har jag klassats till. Ja men visst det kan jag väl bjuda på. Men Narek se då till att skriva rätt för fän!Anton fick ångest i Torsdags då det var skolfoto. Han lade sig på golvet och skrek  " NEJ NEJ NEJ "
Nästan. Kan ha överdrivit en aning.HAHAHAHAH. Narek på produktionen i torsdags. En bild säger mer än tusen ord ;)Bara jag som lyckas. Finn ett fel? Vettefän hur det kom dit ärligt talat.Jag skojar inte alls när jag säger att de här tabletterna skrämmer mig.
Får världens humörsvängning + blir jätte seg och yr.
Så nu dricker jag massa kaffe för at få igång mig tills ikväll.


11 september!

Läskig dag. Undrar om det kommer hända något random. Spännande!

Har företagsekonomi nu. I 2 timmar nu. hurra för det.
...........Alla gör misstag. Små som stora.
Oftast slutar det med konsekvenser. I princip alltid.
Ibland deppar man ihop totalt och mår dåligt eller så tar man det OK.
Misstag är verkligen ett steg längre.
Man har lärt sig konsekvenserna, men lärt sig vilka som stöttar en när man har det jobbigt och man kommer alltid ha kvar misstaget i bakhuvudet. Och gör man om misstaget, ja då fattade man inte att man gjorde fel första gången.

Så hur dåligt är misstag egentligen?
Med allt ont finns det något gott.
Det gäller även det här.LITE FRÅGOR. INTE ALLS INTRESSANT BARA UTFYLLNING.

Höger- eller vänsterhänt: höööger
Humör just nu: JÄTTE TRÖTT, alltså suris
Favoritgodis: choklad... FRUKT OCH MANDEL... mmm <3
Är det nåt du absolut inte äter: Kalles kaviar och ärtor
Kläder just nu: Ingenting. HAHA SKOJA. Byxor och linne
Musik just nu: Satte på spotify bara för det. Lily allen!
Vad sa du senast: ehm... kommer inte ihåg.
Sommarplaner: Sommarn har ju precis vart men nästa ska jag åka utomlands som en galning!
Saft eller alkohol: Saft såklart. Herregud alkohol?
Hur många kuddar sover du med: 5, älskar kuddar. De är mjuka
Favoritväder: Antingen jätte soligt eller rikigt regnväder med åska
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: saker...hm. Dator, mobil och min säng
Spelar du nåt instrument: Alltså ja men jag kan inte bestäma mig vad jag ska satsa på (elgitarr eller trummor?)
Morgon- eller nattmänniska: Nattmänniska tyvärr.
Sparare eller slösare: sorligt nog en slösare.
Bästa film: DISTURBIA sen finns det fler kommer inte på de nu bara.
Tror på liv på andra planeter: Japp. Absolut.
Kommer du ihåg din första kärlek: Om jag gör
Älskar du henne/honom fortfarande: Gör.
Har du några homosexuella vänner:  Jadå!
Tror du på mirakel: YEAH!
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Verkligen.
Ser du dig själv som tolerant mot andra: Ja fast mitt humör svänger som en bergochdalbana. Rikigt irriterande.
Ser du på kärleken som ett misstag: Absolut inte. Ett av de bästa som finns (man har ju en slags kärlek till alla runt om sig)
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 9-11
Bio eller promenad: Beror på med vem. Promenad kanske.
Är du kittlig: Om jag är. Farligt kittlig. And I hate it.
Snarkar du? Fråga den som sover med mig, jag vet inte. tror inte?
Stjärntecken? Riktig lejon här!
Rädd för insekter? Rädd och rädd kan jag inte påstå men de är obehagliga och världen hade vart bättre utan dem.
Äckligaste insekten: Finns många, men de mest irriterande är MYGG.
Största svaghet: Oj. Öppnar mig för mkt och säger kanske för privata saker om mig sj. Fast har blivit bättre på det. OCH FYSIK!
Det här är jag bra på: Lyssna, ge råd och få folk på bättre humör! :)
Bästa bok? Svårt det där. Har läst så många bra. Men jag rekomenderar psykologiböcker. Sjukt intressant och man lär sig SÅÅÅÅÅ mycket.
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Kunna teleportera mig själv.
Vad vill du jobba som? Cililingenjör, produktutvecklare.
Chips, morötter eller godis? Godis mohah.
Pizza eller hamburgare? Hamburgare.
Skriver du dagbok? Somtimes. Slutat nu på sista tiden har inte haft tid. orde börja det är skönt att göra det :)
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? Nja tatuera mig kanske men är verkligen inte säker. Rädd för nååååålar.
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) Jag har alltid det stökigt och det ogillar jag starkt. Kunde jag välja så skulle jag ha det rent all the time!
Gungar du på stolen? Nej har aldrig vart en stols-gungare.
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Nepp. ALDRIG.
Vilken hand håller du gaffeln i ? beror på om jag äte rmed kniv eller bara gaffel.
Är du rädd för blod? Nej. Jag äcklar mig på det och mår illa.
Saltar du på maten? Händer. Blir goodare då ju.
Gillar du att sjunga? Ja jag älskar att sjunga! Att det inte låter bra är en annan sak.
Anser du att du är stark? ´Stark för att vara tjej ja.
Brukar du sola? Nej. Brun utan sol funderar jag dock på
Vad gör du om du får hicka? Hickar?
Röker du? Pffft.
Snusar du? Det är så äckligt att blää.
Använder du knark? rukar knarka varje dag. Kokain är min favorit!
Kaffe, te eller inget? KAFFE! Jag klarar inte en dag utan!
Har du en besatthet? Såklart jag har det. Vem har inte?


Besök igen

Hej dudes.

Känner själv hur dålig bloggare jag börjar bli. Men jag ser det ej som ngt jag rikigt prioriterar så...

På väg till skolan råka jag "knäcka" till mitt revben lite så jag knappt kunde andas, gå eller prata (till en början). Ja vad tror ni det slutade med. Akuten igen. Jag börjar verkligen känna mig hemma där!


JUST NU:

Sitter jag och klagar över hur ont jag har. Vaggar fram och tillbaka i fosterställning och gråter.
Nästan.

Dagen var najs. Var på otroligt hyper/glatt humör. Tog en sväng på stan med Mallan under håltimmen, rikigt mys!


Köpte även ut medicinen som jag ska ha under 3 veckors framtid. Intressant att 2 av de innehåller morfin (och en 96%etanol) Hmm.... man blir ju lite fundersam över det där.


Ajajaj

HEJ.

Imorse ringde jag till sjukan och hörde om jag skulle kolla min renbensgrejj och tydligen var det akut (?) Så jag tog mig dit efter första lektion. Rädd och Nojjig som jag var (och ledsen, VEM VILL TILL ETT SJUKHUS??) satte jag mig i väntrummet på akuten och baaaaaara väntade.

Tobbe kom och höll mig sällskap. Sjuuukt gulligt, tack verkligen älskling. Vi satt där och väntade i cirkus fyra timmar innan jag fick hjälp. Med tiden gick rätt fort när man hade någon vid sin sida :) Tydligen hade jag hostat sönder ett revben. Ajaj. Kommer ha ont 3 veckor frammåt nu. Men äh, det lööööser sig!

'
Usch för sjukhus.


Höööh

Jag har ingen fantasi kvar just nu. Så jag visar mina köp som jag aldrig har rikigt hunnit med.
2 översta tröjorna är från H&M
2 Linnerna är från GINA
Halsbandet från H&M
Kjol från ATT.
Sjalen (kallas den så?) från INDISKA

THATS IT.


Scarlett Johansson

Jag må vara efterbliven eller ej.
Men sen NÄR (????) började Scarlett sjunga.
Har även hört att det inte låter bra. Men av det jag hittade var det helt OK.
Tycker att skådespelare borde hålla sig till sitt dock. (undantag Paris hilton då hon misslyckades med båda)


Scarlett Johansson- Goodbye


Scarlett Johansson- Yesterday is here


ROAST PÅ BERNS

NU KLOCKAN 21.55 BÖRJAR.....Roast på berns!
Ska vara ett humorprogram och jag har höga förväntningar!!!
Först ut är BJÖÖÖRN GUSTAVSSON!

Krångel

Helluuw.

Hemma nu efter en lång lång lång dag. Hann möta Camille en snabbis och lite andra dudes. Sjukhusbesöket blev ej av då jag sköt upp på det. (kanske blir bättre imorgon JAG BORDE BLI DET....hatar sjukhus buuu) Åh jag är så sjuukt nojjig eftersom jag vet att det är ngt icke bra. Aja.

Ska fortsätt plugga matte och äta mina älskade Lääääääkerol!Världens GODASTE Läkerol!
Fast man bör ju inte äta för många.

PUSS.


Trög dag eller vad?

Sitter i skolan efter att ha haft 3 och en halvtimmes hål. Nääääääjs. Kunde vart hemma och sovit! :(
Ska ha företagsekonomi snart sen tror jag det bär av till sjukhuset. (har nån konstig revbensskada)

PUSS


VECKANS HOROSKOP

Stenbocken (22/12 - 19/1)

En seg vecka verkar det bli. Du har inte riktigt den energi som krävs för att ta tag i uppgifter som har blivit liggande. För att få upp din energi behövs mycket vila, helst redan under veckans första dagar. Då kan du få en riktigt trevlig helg, speciellt om du umgås med dina vänner.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Veckan kan bjuda på en riktig känslostorm. Händelser som i sig inte är så viktiga påverkar dig mer än annars och kan leda till att du brusar upp mot både familjemedlemmar och vänner. Var noga med att inte belasta dig själv för de här urladdningarna – alla har rätt att må lite dåligt ibland.
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Du ser ut att stå inför en del förändringar den här veckan. Det är egentligen inte några saker som är nya för dig, men konsekvenserna av dem har inte varit helt tydliga. Du har gott om energi att ta dig an de nya utmaningarna och kan se att mycket gott faktiskt kan komma utav detta i framtiden.
Väduren (21/3- 19/4)

Tidigt under veckan kan du verkligen vara sugen på något gott och onyttigt i matväg men du vet med dig att du inte borde göra detta inköp. Tyvärr verkar det som om frestelsen blir för stor för att du skall motstå den. Helgen verkar vara en superb tid för att göra en mindre resa eller utflykt. Det verkar också som du kan spara en och annan krona på att göra resan nu istället för att skjuta upp den.
Oxen (20/4- 20/5)

Din erfarenhet inom ett område är dig till god hjälp under veckans första del. Du får tillfälle att briljera och en härlig känsla håller i sig hela helgen. Om du inte har ett förhållande så kan du utnyttja ditt nyvunna självförtroende till att hitta en ny partner, men då krävs också att du rör dig bland folk och inte bara sitter hemma.
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Det verkar som om något behöver flyttas på den här veckan. Det kanske är ett avtal som måste skrivas om och i så fall kommer det att påverka din ekonomi, men det behöver inte vara negativt. På kärleksfronten är det tyvärr något av ett regnoväder för tillfället. Om du är i ett förhållande ser du ut att vara ordentligt trött på din partner för tillfället och det kan leda till en del gnabb. Om du är singel så är istället problemet att du inte hittar någon tillräckligt intressant, inget verkar passa den här tiden.
Kräftan (21/6 - 22/7)

Din energi och ditt humör är på topp på denna vecka. Det får en skön känsla att infinna sig och den håller i sig i princip hela veckan. Se bara upp så din impulsivitet och sprallighet inte leder till några förhastade beslut. Ett avtal av ekonomisk karaktär ser ut att bli mindre lyckat om du inte får den betänketid som du behöver.
Lejonet (23/7 - 22/8)

Du känner verkligen för att göra stora förändringar den här veckan, men frågan är om det inte vore bäst att göra en liten förändring först och se hur det går? Om du ändå bestämmer dig för att göra den stora förändringen – bered dig då på att vissa vänner har ett och annat att säga om detta och inte alls är så entusiastiska över detta som du är.
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Det ser ut som om dina dagliga rutiner förändras under den här veckan och det kan bli en liten omställning innan allt sitter. Ta det därför lugnt i början på veckan med så många avslappnande aktiviteter som möjligt. Lite senare på veckan bör du vara redo för nya utmaningar och din energi verkar på sin normala nivå igen.
Vågen (23/9 - 22/10)

Den här veckan ser ut att kunna bli riktigt bra förutsatt att du tar tag i ett problem som du länge skjutit framför dig. Din ekonomi ser ut att både kortsiktigt och långsiktigt kunna förbättras avsevärt om du lägger ned lite tid på att gå igenom de avtal och förbindelser du har. Du blir antagligen positivt överraskad över vad du kan spara.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

Ett sökande efter något verkar prägla den här veckan. Kanske är det något som du har tappat bort, men det kan också röra sig om ett sökande efter en känsla eller efter romantik som du tycker att du har saknat på den sista tiden. Det ser ut som om ditt sökande blir framgångsrikt på de ställen där du minst anar det. Ett tips är därför att utöka ditt sökområde så att det omfattar platser där du tidigare inte varit så lyckosam.
Skytten (22/11 - 21/12)

Veckan fram till fredag bjuder inte på några överraskningar. De inköp du planerar till helgen kan orsaka huvudbry. Du får helt enkelt svårt att välja mellan ett par saker. Ta med dig en vän som kan stödja dig i ditt val. Eventuella fester och roliga tillställningar bör du planera in på helgen då du på veckodagarna inte riktigt har nog med energi att roa dig.

Yeey

BEROENDE!!!!!!!!!!


Lily Allen- F**k you

Lily Allen- Not fair

Jag och T har varit sjukt dukiga med pluggandet, vi möblerade även hans rum lite.
Visst är Lily Allen grymm? Försöker lyssna fast T byter hela tiden...illa!!!! Jag halkade såklart också ner för hans trappa men det var rätt kuligt, blev bara lite medvetslös i några sek.

Aja ska snart hem

PUSS.

Igår kväll

Liiiiiite bilder från igår!!


Partyy

Glada pöjkar!

De fann varandra den kvällen :)

taggade ;)

En trött måns

Slitna eller vad ?;)

Härlig kväll. verkligen. Repris nästa vecka??
Nu ska jag ta mig till Tobbe och plugga lite.

Puss!


Home.

Trevlig kvälll vare verkligen.
Är helt slut i huvudet och trött.
Nu ska det sovas. HÄÄÄÄRLIGHETER.

YESYESYES.

Nu har jag lyssnat på Mamma mia soundtack i FLERA timmar. De börjar bli grovt irriterade på mig här hemma med vad får en glad (+taggad) om inte Abba???

Har städat i timmar. Dock har jag inte hunnit plugga men jag får ta det imorgon istället för nu ska jag fixa mig och tagga till som bara DEN!!!
Det kommer bli en lyckad kväll, jag vet det!!!!!Me änd malls!


Underbar.

Medicinen som rädade mig. Ni som var med mig igår vet vilken helsikes hosta jag hade (störde alla i skolan...sorry) men nu, nu ÄR DEN BORTA!
GODMORGON.

Jag är på mycket bättre humör.
Har precis vaknat och gjort i ordning frukost och massa kaffe så jag kan hålla mig pigg heeeela dagen.
Dagens plan;1. ÄTA FRUKOST!
Lite frysta bär och fil är det godaste som finns :)

2. STÄDA!
Som vanligt, varför lyckas man aldrig hålla rent???

3. PLUGGA!
Har lite prov/läxor som måste göras.

4. FIXA MIG!
Dagens höjdpunkt. Fest hos mallan med vänner :)


...................

Ibland kan jag inte låta bli att hata allt. ALLLLLT.
ÄR SÅ SUR. ÄR SÅ ARG. Såååååååååååå dålig dag.
Ska sova snart. Ny dag imorgon. Nya känslor.
Som sagt det är SÅ svårt att få ner sina känslor i ord.
Jag kan inte beskriva. BESVIKEN, SUR, ARG, LEDSEN. Det är fyra ord som inte förklarar ett skit.
Men de orden har förstört min dag.


Tidsfördriv.

Jag vill bli FRISK. Men det går bara åt fel håll.
Så istället för att tycka synd om mig så kollar jag på fjortisbloggar och tycker synd om dem istället. HÖHÖH.P I N S A M T ! ! ! !

"mm" "mmmm" "m" Mellan varje ord?!
Kanske borde utöka sitt ordförråd lite.


one thoughtVarför är det så svårt att beskriva hur man känner och mår, hur mycket en människa betyder för en. Varför finns det så FÅ ord som beskriver hur mycket man tycker om någon, medans att visa det motsatta finns det en MASSSA ord man kan välja och vraka på. VARFÖR är det vanligare att säga negativa saker om folk än positiva???

VAAAARFÖR?!


HAHAHAHAH !??!!?

VAD JAG INTE KAN SLUTA SKRATTA!!!!
Seriös eller inte, hon är inte frisk någonstans. Men rolig. Dagens skratt!!!Såg denna på Kissies blogg. Hon verkade vara okej med det och provocerade ännu mer så, hon kan ta och skylla sig sj!


Usch och fy vilken....

H u v u d v ä r k  j a g  h a r .
Skoldagen var kort då  jag gick hem tidigare. Inte rikigt min dag idag. But that's life.
Senare kan jag visa lite nya köp just nu vill jag bara sova sova och sova.


Black n' white

Jag är så dåååålig på att visa vad jag har "köpt"
Så nu får ni allt på en gång. Iaf skorna. Kläderna visar jag när jag har tid.


Det var alla!
Godnatt nu. Vettefaen vad jag gör uppe men det är verkligen dax att sova.


Det blev...

M ö r k b r u n t . . .Blev mycket mörkare än jag trodde men äh, bättre än innan iaf ! :)


JUST NU:

F Ä R G A R  J A G  H Å R E T ! !
kan ni gissa vilken färg?
Well, well, well.......

Heeeej igen!

Sitter i skolan nu och ska strax ha produktion till fem. Najs...eller inte.
Sjukt kul skoldag och matten var pricken över i:et.
Narek blev utslängd hans kommentar när han gick ut "BARA FÖR JAG ÄR LITEN OCH BLATTE"
HAHAHAHAHA. Han är så skön!


Dagens dryck! Kafffe


Nareks min <3 hahhhhhh!


AMEN TJENNARE

J a g  ä r  h e l t  k o n s t i g  i d a g !
Försov mig, drack inget kaffe och är heeelt sjuk.
Men jag är ändå är jag glad och pigg...fast lite seg.
Ska absolut inte klaga. Men det är ju lite random.....


Svininflunsa, plugg & stress.

Ja precis så ligger det till. Eller jag är inte säker på det där med svininfluensan, men jag skulle inte tvivla på att det är det. Sjuk är jag i massor iaf.

Kom nyss från T. Pluggade massa matte och spelade NFS. Jag är sjukt trött och har inte ens pluggat i närheten av vad jag borde. så..... böckerna kallar vettni. Yeeeeey.

Mamma kom hem idag och fick detta med sig.


Red. that's nice.


Bloggen designad av:
Tasnim | Vardag & Bloggdesign


RSS 2.0